Ο Χρήστος Ταραντίλης είναι ο νέος Κυβερνητικός εκπρόσωπος μετά τον ανασχηματισμό που ανακοίνωσε χθες η κυβέρνηση ενώ ήταν και το πρόσωπο που ξεχώρισε μετά την παρουσία του στην κάμερα. Έβαλε «φωτιά» στα twitter trends οδηγώντας το hastag του ανασχηματισμού στην πρώτη θέση ενώ πολλοί ήταν αυτοί που τον παρομοίασαν με τον διεθνούς φήμης σχεδιαστή, Άγγελο Μπράτη αν και ο ίδιος έχει διαφορετική άποψη. «Δεν είναι τόσο σέξι όσο εγώ».

Σε συνέχεια της σύγκρισης αυτής, τα parapolitika.gr επικοινώνησαν με τον διεθνούς φήμης σχεδιαστή, ο οποίος με το γνωστό του χιούμορ δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν νομίζω ότι μου μοιάζει. Μην του δίνετε τόσο credit ότι είναι τόσο όμορφος σαν εμένα και σέξι και γοητευτικός και έξυπνος. Δεν μοιάζουμε καθόλου. Από που μοιάζουμε; Επειδή έχει μούσια; Η μισή Ελλάδα μούσια έχει» λέει χαρακτηριστικά ο κ. Μπράτης.

«Να τον πάρετε τηλέφωνο να τον ρωτήσετε αν νοιώθει κι αυτός ΜΠΡΑΤΗΣ -boy. Αν πει ναι, σημαίνει ότι είναι πολύ σωστός κυβερνητικός εκπρόσωπος αν πει όχι, πρέπει να τον αλλάξουν» κατέληξε με το μοναδικό του χιούμορ ο Αγγελος Μπράτης.