Για την εμπειρία της στο παιχνίδι επιβίωσης του Survivor μίλησε, μεταξύ άλλων, η Δήμητρα Αλεξανδράκη, σε πρόσφατη συνέντευξή της, η οποία δήλωσε πως αν της γινόταν για ακόμη μια φορά πρόταση θα πήγαινε και πάλι…«με τα 4». 

Σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην κάμερα του “Ευτυχείτε” προχώρησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη όπου μίλησε για όλα. Από το εμβόλιο του κορωνοϊού, στους φετινούς συμμετέχοντες του Survivor, τη δική της εμπειρία από το παιχνίδι επιβίωσης, ακόμη και για την Ιωάννα Τούνη.

Το γνωστό μοντέλο απάντησε αρχικά στην ερώτηση εάν σκοπεύει να κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό «Δεν είμαι πολύ σίγουρη εάν θα το κάνω, ακούγονται πολλά» ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στους παίκτες του φετινού Survivor. «Έχω ξεχωρίσει την Κάτια Ταραμπάκο και στηρίζω Πάνο Καλλίδη, είναι θεότητα, τον αγαπάω. Δεν το έχει πολύ στη συμπεριφορά ένας κύριος ο Κονδυλάτος. Δεν εκφράζεται σωστά και θα ήθελα να δω από εκείνον μία πιο ανθρώπινη πλευρά και όχι να προσπαθεί να επιβληθεί».

Όσον αφορά την Ιωάννα Τούνη, η οποία και απέρριψε την πρόταση για 4.500 ευρώ εβδομαδιαίως για το Survivor, είπε χαρακτηριστικά: «Η Ιωάννα έκανε πολύ καλά που απέρριψε την πρόταση γιατί η κοπέλα μπορεί και τα καταφέρνει μόνη της πολύ καλύτερα. Αυτό θα ήταν μείον για εκείνη, θα έχανε».

Στη συνέχεια η Δήμητρα Αλεξανδράκη παραδέχτηκε πως θα ξαναπήγαινε.. «με τα τέσσερα» στο ριάλιτι επιβίωσης. «Μου έμεινε παράπονο που δεν το τράβηξα μέχρι τέλους, δυστυχώς επηρεάστηκα από άλλους παράγοντες που δεν θα έπρεπε»