Γνωστές και ως «The Clements Twins», οι δίδυμες έχουν υπογράψει ακριβά συμβόλαια συνεργασίας ως μοντέλα, με εταιρείες παιδικών ρούχων, ωστόσο, δεν είναι οι μόνες δημοφιλείς της οικογένειας.
Πρόσφατα και με αφορμή μια φωτογραφία παρέα με τις δίδυμες κόρες της, η Jaqi Clements απέσπασε εγκωμιαστικά σχόλια για την εμφανίση της με ορισμένους να της σχολιάζουν πως μοιάζει περισσότερο με την μεγαλύτερη αδελφή των διδύμων.

Φυσικά, αυτή είναι μόνο η μια όψη. Γιατί η Jaqi μπορεί να αποσπά όμορφα σχόλια για την εμφάνισή της και τα κορίτσια της αλλά την ίδια ώρα δέχεται και σκληρά επικριτικά σχόλια, με κάποιους να σχολιάζουν ότι τα κορίτσια της φαίνονται λυπημένα στις φωτογραφίες που ποστάρει. «Έχετε γνωρίσει τα κορίτσια μου; Προφανώς όχι εάν είστε αυτοί που κάνουν αυτό το σχόλιο.

«Αν και εκτιμώ την ανησυχία σας, απλώς ξέρω ότι τα κορίτσια μου είναι καλά! Είναι χαρούμενοι! Έχουν μια καταπληκτική παιδική ηλικία με πολλούς φίλους που παίζουν καθημερινά!

Το Σαββατοκύριακό μοιράστηκαν μια φωτό των τριών, μαμά με κόρες, ντυμένες ασορτί για να προωθήσουν ένα νέο brand. «Λατρεύουμε τις νέες personalized, σούπερ απαλές και άνετες ρόμπες από το @leolive.»

Και αυτή η φωτό ήταν η αφορμή για να σχολιαστεί η ομοιότητα μητέρας με τις κόρες της. «Η ομοιότητα μεταξύ Ava και μαμά είναι καταπληκτική!». «Μοιάζουν με τρεις όμορφες αδελφές», ενώ η τρίτη πρόσθεσε: «Τρία amigos είναι όμορφα και κομψά».

Την ίδια ώρα δεν λείπουν τα σχόλια που αναφέρουν ότι η 37χρονη εκμεταλλεύεται τα κορίτσια της για να βγάζει χρήματα.

Η μητέρα των κοριτσιών μάλιστα ανέφερε ότι οι δίδυμες αγαπούν το μόντελινγκ και δεν τους αρέσει καθόλου όταν οι άλλοι υποθέτουν ότι η μητέρα τους βγάζει πολλά χρήματα από αυτό.