Μητέρα 16χρονης καταγγέλλει πως η ανήλικη κόρη της έπεσε θύμα βιασμού από νεαρούς όπου στο περιστατικό εμπλέκονται τα παιδιά γνωστού επιχειρηματία.

Μια ανατριχιαστική υπόθεση βιασμού καταγγέλλει μητέρα ανήλικης στη Ρόδο κι οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν την υπόθεση. Η μητέρα της 16χρονης καταγγέλλει πως δέχτηκε μήνυμα από έναν συμμαθητή της κόρης της, στο οποίο, ο νεαρός, της ζητούσε να συναντηθούν για ένα πολύ σοβαρό θέμα.
Ο συμμαθητής της ανήλικης έδειξε στη μητέρα της 16χρονης μηνύματα σύμφωνα με τα οποία τέσσερα άτομα την έβαλαν σε αυτοκίνητο με τη βία, την οδήγησαν σε πάρκινγκ του χωριού Σάλακος στην περιοχή της Ιαλυσού όπου ο ένας, ο οποίος είναι και φίλος της τη βίασε, ενώ δέχτηκε και σεξουαλικά πειράγματα και από τους υπόλοιπους.
Η μητέρα της ανήλικης κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία Ρόδου και σύμφωνα με τη rodiaki.gr
σήμανε συναγερμός στις αστυνομικές αρχές της περιοχής.
Οι αστυνομικές αρχές της περιοχής, με τη συνδρομή της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Ρόδου κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τέσσερις νεαρούς, τους οποίους προσήγαγαν στην ασφάλεια για να δώσουν καταθέσεις.

Οι δύο από αυτούς αφέθηκαν ελεύθεροι ενώ οι άλλοι δύο κρατούνται μέχρι να διευκρινιστεί τι θα γίνει. Οι νεαροί αρνούνται τις κατηγορίες, ενώ έχει δοθεί εντολή από την εισαγγελία Ρόδου να κατατεθεί ιατρική εξέταση και πραγματογνωμοσύνη για την 16χρονη κοπέλα.