«Ζημιάρα» για τους μεγάλους αποδεικνύεται η Γουεστ Μπρομ, καθώς μετα την ισοπαλία που πήρε πριν λίγες μέρες από τη Μάντσεστερ Σίτι, το επανέλαβε και κόντρα στη Λίβερπουλ! Οι «κόκκινοι» παρά το γεγονός ότι προηγήθηκαν νωρίς στο σκορ δεν κατάφεραν στις ευκαιρίες που δημιούργησαν να πετύχουν ένα ακόμα γκολ και να «καθαρίσουν» το ματς και στο τέλος την… πάτησαν και άφησαν δύο πολύτιμους βαθμούς στην κούρσα του τίτλου.

Στο 12′ ο Μανέ άνοιξε το σκορ με σουτ ύστερα από μπαλιά του Ματίπ, έφτασε τα 69 γκολ με τη Λίβερπουλ και ισοφάρισε τον Σουάρες στην πέμπτη θέση των σκόρερ του συλλόγου. Μανέ και Σαλάχ είχαν στη συνέχεια ευκαιρίες για να τελειώσουν το ματς αλλά δεν το έκαναν με αποτέλεσμα να έρθει η τιμωρία. Στο 82′ μετά από κόρνερ ο Αγιαγί με κεφαλιά έκανε το 1-1 για τη Γουέστ Μπρομ. Στις καθυστερήσεις ο Φιρμίνο έφτασε μια ανάσα από το 2-1 αλλά ο Τζόνστον έβγαλε εντυπωσιακά την κεφαλιά του.

Λίβερπουλ: Άλισον, Ρόμπινσον, Φαμπίνιο, Ματίπ (59’ Ρ.Ουίλιαμς), Άρνολντ, Τζόουνς (83’ Τσάμπερλεϊν), Χέντερσον, Βαϊνάλντουμ, Μανέ, Φιρμίνο (90’ Οριγκί), Σαλάχ

Γουέστ Μπρομ: Τζόνστον, Φούρλονγκ, Αγιαγί, Ο’Σέι, Γκιμπς, Σόγιερς, Φίλιπς, Ρόμπινσον (73’ Περέιρα), Γκάλαχερ (90+1’ Ιβάνοβιτς), Ντιανγκανά, Γκραντ (78’ Όστιν)