Η Έμα Τόμσον, με τη νέα της ταινία θέλει τώρα να γκρεμίσει το στερεότυπο. Προσεχώς, λοιπόν, θα δούμε τη βραβευμένη με Οσκαρ αγγλίδα ηθοποιό «σε μεγάλο βαθμό γυμνή» δίπλα σε έναν νεαρό.

Στην κωμωδία «Good Luck to You, Leo Grande», τα γυρίσματα της οποίας αναμένεται να ξεκινήσουν στις αρχές του 2021, η Τόμσον θα υποδυθεί μια χήρα που αναζητά την περιπέτεια και το καλό σεξ και για τον λόγο αυτό προσλαμβάνει 20χρονο άνδρα. «Εχει πολύ ενδιαφέρον αυτή η γυναίκα που πρόκειται να παίξω. Ο νεαρός άνδρας λέει, “Είσαι πάρα πολύ ελκυστική, γιατί δεν μπορείς να βρεις κάποιον άλλο φίλο;” Κι εκείνη λέει, “Επειδή οι μόνοι που θέλουν να κοιμηθούν μαζί μου είναι άνθρωποι της ηλικίας μου κι εγώ θέλω να κοιμηθώ με κάποιον νεότερό μου”. Δεν έχω ακούσει ποτέ μια γυναίκα να το λέει αυτό στην οθόνη. Με τους άνδρες, είναι απολύτως αποδεκτό», είπε η Τόμσον μιλώντας με την Φαράχ Ναγιέρι στο Culture Blast podcast, αναφερόμενη στα δύο μέτρα και δύο σταθμά του Χόλιγουντ. Και συνέχισε λέγοντας «Είναι απολύτως αποδεκτό για τον Τζορτζ Κλούνεϊ -που είναι γοητευτικός- να έχει κάποια 30 χρόνια νεότερή του.

Αν εγώ πρέπει να έχω κάποιον να παίζει μαζί μου ρομαντικά, θα πρέπει να ξεθάψουν κάποιον, γιατί είμαι 61 ετών τώρα. Καταλαβαίνετε τι εννοώ; Είναι εντελώς και απολύτως ανισόρροπο». Όπως γράφει η Ανίτα Σινγκ στην Telegraph, η σπουδαία αγγλίδα ηθοποιός είπε ακόμη ότι οι άνδρες ηθοποιοί θεωρούνται διακεκριμένοι όταν φτάσουν στη μέση ηλικία, ενώ οι γυναίκες «έτσι και περάσουν τα 50 είναι αόρατες».