Σε ένα μοναδικό παράδεισο στο Μαϊάμι βρίσκεται το Indian Creek, ένα από τα ακριβότερα και πριβέ μέρη στον πλανήτη- σπίτι για διασημότητες και δισεκατομμυριούχους όπως η Ιβάνκα Τραμπ, η Ζιζέλ και η Αντριάνα Λίμα.

Ο συνολικός πληθυσμός του νησιού δεν ξεπερνάει τα 100 άτομα ενώ τα περίπου 30 σπίτια και τους διάσημους κατοίκους τους προσέχει ιδιωτική ασφάλεια που φρουρεί το Indian Creek ολόκληρο το 24ωρο πραγματοποιώντας συνεχώς περιπολίες με τζιπ, πλοία και τζετ σκι.

Στο υπερπολυτελές «καταφύγιο των δισεκατομμυριούχων», όπως το αποκαλούν, έχουν βρει στέγη η Αντριανά Λίμα, ο Χούλιο Ιγκλέσιας, η Ιβάνκα Τραμπ με τον σύζυγό της Τζάρεντ Κούσνερ ενώ πρόσφατα στο Indian Creed μετακόμισε και η Ζιζέλ Μπούντχεν παρέα με τον σύζυγό της και αστέρα του NFL Τομ Μπρέιντι.

Οι τελευταίοι, μαζί με τα δυο τους παιδιά, Βίβιαν και Μπέντζαμιν, αγόρασαν έναντι 32 εκατ. δολαρίων μια θέση στο λιλιπούτειο νησί των προνομιούχων.

29 Indian Creek Island Rd, Indian Creek Village, FL 33154 | MLS #A10963585  | Zillow

Η ιδιωτικότήτα που προσφέρει είναι ανάμεσα στα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του νησιού του ανατολικού Μαϊάμι και ένας από τους βασικούς λόγους που προσελκύει τους εύπορους και διάσημους κατοίκους του.

Το νησί για λόγους ασφαλείας διαθέτει μόλις ένα σημείο σύνδεσης με τη στεριά, μια στενή λωρίδα γης, που φυλάσσεται αυστηρά σε εικοσιτετράωρη βάση από σώμα ιδιωτικής ασφάλειας.

Η Beyoncé και ο Jay Z, η Ελ Μακφέρσον και ο συνιδρυτής του hotels.com Ρόμπερτ Ντίνερ είναι μερικοί ακόμα από τους κατοίκους του Indian Creek.

Ο κεντρικός δρόμος του νησιού έχει ψηφιστεί ως ο ακριβότερος δρόμος σε ολόκληρη την Αμερική.