Προαναγγελία: επειδή διαβάζουμε πολλά και διάφορα σχετικά με το σκάνδαλο της Folli Follie εμείς σας λέμε ότι δεν θα αναλωθούμε στενά στις πράξεις των Κουτσολιούτσων, που ήδη είναι προφυλακισμένοι, αλλά θα αποκαλύψουμε τους συνενόχους της σπείρας καθώς και τα λαμόγια εκείνα που βρήκαν την ευκαιρία και άρπαξαν τα ασημικά της επιχείρησης! μ
Θα αναδείξουμε με διευθύνσεις και ονόματα τους δικηγόρους – νταραβεριτζήδες που παρενέβαιναν στη Δικαιοσύνη και μπλόκαραν τις διαδικασίες!
Θα αποκαλύψουμε χρηματιστές και τραπεζίτες που έκαναν παιχνίδι στις πλάτες του επενδυτικού κοινού και με πλαστά στοιχεία εξαπατούσαν το ευρύ κοινό προς ιδιον όφελος!
Και θα ξεσκεπάσουμε τους δήθεν ευυπόληπτους επιχειρηματίες που έκαναν το μεγάλο πλιάτσικο και βούτηξαν τα πιο σοβαρά περιουσιακά στοιχεία της Folli follie. Μια ενέργεια εις βάρος όλων των εξαπατηθέντων ομολογιούχων, μετόχων, πιστωτών και άλλων!!!
Α, και να μην το ξεχάσω! Θα ξεσκεπάσουμε και τον βλαχοτεχνοκράτη, τρομάρα του, ψευτο-σύμβουλο, πρώην χρηματιστή, που παριστάνει τον παράγοντα, ο οποίος υπήρξε ο εγκέφαλος της μεγάλης αρπαγής των ασημικών της Folli Follie!!! Συνεχίζεται …