Επεισόδιο σημειώθηκε μεταξύ ανδρών της Ελληνικής Αστυνομίας και ομάδας νεαρών το βράδυ της Πέμπτης στο κέντρο του Πύργου.

Η αστυνομία διενεργούσε έλεγχο για την εφαρμογή των μέτρων κατά του κορωνοϊού όταν ομάδα νεαρών δεν συμμορφώθηκε με τις υποδείξεις της αστυνομίας να διαλυθούν με αποτέλεσμα να αντιδράσουν έντονα με σκοπό να αποφύγουν τα πρόστιμα.

Οι νεαροί συνωστίζονταν στο Επαρχείο, το οποίο βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της πόλης, και οι αστυνομικοί που περιπολούσαν αρχικά τους έκαναν συστάσεις για να αποχωρήσουν. Οι νεαροί ‘ομως δεν συμμορφώθηκαν με τις υποδείξεις της αστυνομίας και σε δεύτερη περίπολο τους βρήκαν ξανά στο ίδιο σημείο.

Τη στιγμή που η αστυνομία επιχείρησε να βεβαιώσει πρόστιμα σε δύο νεαρούς αντέδρασαν έντονα με αποτέλεσμα να προκληθεί λεκτική αντιπαράθεση με τους αστυνομικούς.

Η αστυνομία στην προσπάθειά της να προχωρήσει σε προσαγωγές όπως φαίνεται και στο βίντεο που εξασφάλισε το Patrisnews, ένας εκ των νεαρών έπεσε κάτω. Οι νεαροί της παρέας αλλά ακόμη και διερχόμενοι αντέδρασαν έντονα.