Ήμασταν οι πρώτοι, όταν όλοι σιωπούσαν, που αναδείξαμε σε όλο του το εύρος το σκάνδαλο της Folli Follie και της συμμορίας που το περιέβαλλε, ανέδειξε και στήριξε παρασκηνιακά!
Εμείς μιλήσαμε για τα πάρτι στις Σπέτσες, για τις μεταβιβάσεις της θαλαμηγού και της υπερπολυτελούς κατοικίας!
Εμείς αποκαλύψαμε το κύκλωμα των δικηγόρων-νταραβεριτζήδων που έδιναν υποσχέσεις ότι τα καθαρίζουν όλα και επιβάλλουν τη γραμμή τους στην Δικαιοσύνη! Οι οποίοι και λόγω πολιτικών επαφών αλλά και σχέσεων με πρόσωπα κωλυσιεργούσαν τις έρευνες.
Εμείς αποκαλύψαμε τις πληροφορίες για σύζυγο προβεβλημένου υπουργού, η οποία μέσα από την ισχύ του συζύγου της και τις επαφές με το σύστημα μπλοκάρισε παρασκηνιακά τις διαδικασίες, τις αρμόδιες ανεξάρτητες αρχές, πίεζε την Επ. Κεφαλαιαγοράς να μην ασκήσει τον εποπτικό και ελεγκτικό της ρόλο!
Εμείς αποκαλύψαμε τον ύποπτο και βρόμικο ρόλο τραπεζιτών και χρηματιστών που έκαναν αναδοχές, παιχνίδι με τις μετοχές, αγοραπωλησίες στους ενόχους και φόρτωναν τα σαπάκια στις πλάτες του επενδυτικού κοινού όταν οι ίδιοι και οι πελάτες τους ξεφόρτωναν.
Και οι τραπεζίτες έκαναν τα στραβά μάτια σε χρήσεις κεφαλαίου, επενδύσεις, μαϊμού παραστατικά! Χωρίς έλεγχο, χωρίς παρακολούθηση, χωρίς πιστοποίηση.
Όπως και οι επιχειρηματικοί σύμβουλοι της οικογένειας Κουτσολιούτσου, επίσημοι και ανεπίσημοι, κάτι λαμόγια που παριστάνουν τους τεχνοκράτες, πρώην χρηματιστές δήθεν πρώην τραπεζίτες, μετρ της αρπαχτής και της απάτης!
Επομένως, ναι! Είναι όλοι αυτοί που προκύπτουν από τις επιλεκτικές διαρροές! Όμως πρέπει να βγουν στη φόρα οι πραγματικοί συνένοχοι της σπείρας των Κουτσολιούτσων, για να αποκατασταθεί το περί δικαίου αίσθημα και να ξεβρομίσει η αγορά από επιχειρηματικούς και κάθε λογής συμβούλους, δικηγορικά, τραπεζικά και χρηματιστηριακά αποβράσματα!