Χαλαρές και χαρούμενες διακοπές περνούν το αγαπημένο ζεύγος Ομπάμα, απολαμβάνοντας αυτές τις Χριστουγεννιάτικες μέρες στη Χαβάη. Το πρώην προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ εθεάθη την περασμένη Τρίτη να κάνει κανό στο Kailua Bay, σε απόσταση αναπνοής από την οικία «Plantation Estate», την οποία συνήθιζαν να νοικιάζουν κατά τη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων διακοπών όταν ο Ομπάμα ήταν ένοικος του Λευκού Οίκου.

Φορώντας ένα πορτοκαλοκίτρινο μαγιό, η πρώην «Πρώτη Κυρία» των ΗΠΑ καθόταν μπροστά στο κανό, καταβάλλοντας μεγάλη προσπάθεια να κάνει κουπί, όπως άλλωστε φαίνεται και στην επίμαχη φωτογραφία που έχει ανεβάσει στην ιστοσελίδα της η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».

Αντιθέτως, ο πρώτος Αφροαμερικανός πρόεδρος των ΗΠΑ απολάμβανε τον ήλιο αφήνοντας την σύζυγο να κάνει όλη τη δουλειά… Κανείς δεν γνωρίζει αν το ζεύγος Ομπάμα θα περάσει τις χριστουγεννιάτικες διακοπές του στην οικία «Plantation Estate», καθώς, όπως υποστηρίζει το επίμαχο δημοσίευμα, Μισέλ και Μπαράκ Ομπάμα σχεδίαζαν να αγοράσουν ένα άλλο σπίτι στο νησί Oahu. Πάντως, από τις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στην ιστοσελίδα της η εφημερίδα «Daily Mail» , η 56χρονη Μισέλ απεικονίζεται χωρείς ίχνος μακιγιάζ με τα μαλλιά της κότσο. Από την πλευρά του, ο 59χρονος Ομπάμα έδειχνε χαλαρός και σε καλή φόρμα. Φορούσε μαύρο καπέλο, μαύρα γυαλιά κι ένα σκούρο μαγιό

Οι δύο κόρες του ζευγαριού, Σάσα και Μάλια, δεν φαίνονται στις φωτογραφίες. Σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκονται μαζί με τους γονείς τους.