Το πρώτο επίσημο τρέιλερ για το επερχόμενο ντοκιμαντέρ που ακολουθεί τις ζωές της Γουίτνεϊ Χιούστον και της κόρης της, κυκλοφόρησε το Lifetime. Το ντοκιμαντέρ έχει τον τίτλο «Whitney Houston & Bobbi Kristina: Didn’t We Almost Have It All» και πρόκειται να κυκλοφορήσει το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου.

Το ολοκαίνουργιο ντοκιμαντέρ, διαρκείας 2 ωρών, θα ρίξει μία ματιά, σε βάθος, σε μερικούς από τους αγώνες που έδωσαν μητέρα και κόρη, καθώς μοιράστηκαν πολλές παράλληλες εμπειρίες ζωής.

 

https://www.youtube.com/watch?v=ZT8Xx01fqpU&feature=emb_title

«Η Γουίτνεϊ ήταν ένα είδωλο. Αυτή είναι η πρώτη φορά που μιλάω για τις Γουίτνεϊ», λέει η φίλη της Πέρι Ράιντ στο τρέιλερ. «Αποκτήσαμε την άποψη αυτή, για το τι είναι αυτή η πριγκίπισσα της ποπ», προσθέτει ο Ράντι Τζάκσον.

Η Γουίτνεϊ Χιούστον πέθανε στις 11 Φεβρουαρίου του 2012, σε ηλικία 48 ετών, στο Beverly Hilton Hotel στην Καλιφόρνια λίγες ώρες πριν την προγραμματισμένη παράσταση στο ετήσιο προ-Grammy Gala του Clive Davis.

Τρία χρόνια αργότερα, στις 31 Ιανουαρίου 2015, η κόρη της Γουίτνεϊ και του Μπόμπι Μπράουν βρέθηκε αναίσθητη στην μπανιέρα του σπιτιού της και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Αφού πέρασε μήνες σε διάφορα νοσοκομεία, η Μπόμπι Κριστίνα, πέθανε στις 26 Ιουλίου 2015. Ήταν 22 ετών.

«Το γεγονός ότι βρέθηκε σε μια μπανιέρα έχοντας την ίδια μοίρα με τη μητέρα της δεν έχει κανένα νόημα», λέει η φίλη της Μπράουν, Σάρα Μπέκμαν στο ντοκιμαντέρ.