Με υψηλό αίσθημα ευθύνης για τις κοινωνικές ανάγκες που έχει δημιουργήσει η υγειονομική κρίση του COVID-19 και με σκοπό την έμπρακτη συμπαράσταση στους ηλικιωμένους συνανθρώπους μας, ως ευπαθή ομάδα που χρήζει ιδιαίτερης φροντίδας, οι εργαζόμενοι του Ομίλου Johnson & Johnson στην Ελλάδα προσέφεραν Χριστουγεννιάτικα Πακέτα Αγάπης στους ηλικιωμένους που φιλοξενούνται σε μονάδες φροντίδας στην περιοχή της Αττικής.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικού Εθελοντισμού των Εταιρειών «Janssen Φαρμακευτική», «Johnson & Johnson Ιατροτεχνολογικά Προϊόντα» και «Johnson & Johnson Καταναλωτικά Προϊόντα με Εργοστάσιο Παραγωγής», σε συνεργασία με το Μη Κυβερνητικό Οργανισμό (ΜΚΟ) Ethelon  και με τη βοήθεια της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης Αποστολή ΑΝΘΡΩΠΟΣ, οι εργαζόμενοι της Johnson &Johnson προσέφεραν 140 Χριστουγεννιάτικα Πακέτα Αγάπης, ένα για κάθε «γιαγιά» και «παππού» που φιλοξενείται στις Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων “Οίκος Γαλήνης” και “Ο καλός Σαμαρείτης”.

Από την ΜΚΟ Αποστολή ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ευχαριστώντας τους εργαζόμενους του Ομίλου Johnson & Johnson για τη σημαντική πρωτοβουλία, αναφέρουν: «Η αλληλεγγύη που εκφράζεται μέσα από τον εθελοντισμό και τη συνεργασία, μεταφράζεται σε αγάπη, ζεστασιά και φροντίδα για τους ηλικιωμένους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται. Στην οργάνωση Αποστολή ΑΝΘΡΩΠΟΣ είμαστε έμπρακτα δίπλα τους, και ευχαριστούμε θερμά τους εργαζόμενους του Ομίλου Johnson &Johnson που αγκάλιασαν το έργο μας και προσέφεραν χαρά στους «παππούδες» και τις «γιαγιάδες».

Χριστουγεννιάτικα δώρα σε οικογένειες του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης από τη Janssen

Επίσης, η Janssen Ελλάδος στο πλαίσιο του Προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας Janssen4Good, στήριξε και εφέτος την τοπική κοινότητα του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, προσφέροντας χριστουγεννιάτικα πακέτα δώρων με κεράσματα στις οικογένειες των ωφελούμενων- δικαιούχων του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης.

Δωρεά προϊόντων προσωπικής υγιεινής και φροντίδας σε νοσηλευτικό προσωπικό

Παράλληλα, αναγνωρίζοντας το σημαντικό έργο των ανθρώπων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή φροντίδας, η Johnson & Johnson Καταναλωτικά Προϊόντα προέβη σε δωρεά προϊόντων γυναικείας υγιεινής και φροντίδας μέσω του ΜΚΣ Δεσμός τα οποία και διανεμήθηκαν στις νοσηλεύτριες που εργάζονται σε δύο νοσοκομεία αναφοράς του COVID-19, τα Γ.Ν.Α. «Ο Ευαγγελισμός», και ΓΝΝΘΑ «Η Σωτηρία».