Ραδιομαραθώνιο διοργανώνει ο «Αθήνα 9.84» αύριο, Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου. Τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης (ΚΥΑΔΑ) του δήμου Αθηναίων.
Με το ποσό που θα συγκεντρωθεί από την πρωτοβουλία αυτή θα αγοραστούν προϊόντα και αγαθά που θα υποδείξει στον σταθμό ο ΚΥΑΔΑ.
Για πρώτη φορά στο ραδιόφωνο και για έναν πολύ σπουδαίο σκοπό ο «Αθήνα 9.84» θα συνδυάσει ήχο και εικόνα.
«Γιατί για έναν τέτοιο σκοπό όλοι μπορούμε να είμαστε κοντά κι ας μας χωρίζουν χιλιόμετρα. Η τεχνολογία ΖΟΟΜ θα χρησιμοποιηθεί για να ενώσει το στούντιο με  το χώρο που θα βρίσκονται οι καλεσμένοι των εκπομπών μας. Η εικόνα και ο ήχος όλων των live συνεντεύξεων θα μεταδίδεται σε real time στο site του σταθμού της πόλης www.athina984.gr » ενημερώνει ο σταθμός σε ανακοίνωσή του.

Από τις 6 το πρωί μέχρι τα μεσάνυχτα, ο «Αθήνα 9.84» αλλάζει όλο του το πρόγραμμα. Παρόντες, σε αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία, θα είναι πολιτικοί, άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών, αθλητές, συλλογικότητες, εθελοντές που πρωταγωνιστούν σε δράσεις αλληλεγγύης αλλά και εκπρόσωποι δημοτικών παρατάξεων.

Έως και την Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου, τα μεσάνυχτα, οι φίλοι ακροατές του «Αθήνα 9.84» θα μπορούν να στέλνουν sms συμμετέχοντας στην προσπάθεια του σταθμού γράφοντας 984 κι αποστολή στο 54534 με κόστος: 1,49 ευρώ με ΦΠΑ, πλέον τέλους συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας, βάσει λογαριασμού. 

Δίνεται και η δυνατότητα κατάθεσης χρηματικού ποσού στην Τράπεζα Πειραιώς στον αριθμό λογαριασμού: GR97 0172 049000 – 5049101698022

Για την ασφάλεια εργαζομένων και προσκεκλημένων, από τις 6 το πρωί μέχρι τα μεσάνυχτα, θα διεξάγονται Rapid Test στις εγκαταστάσεις του σταθμού της πόλης.