Στα φετινά Cofee Business Awards 2020, τα  Επιχειρηματικά Βραβεία για τους κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου του καφέ και της καφεστίασης με φετινή τιμώμενη χώρα την Ιταλία, απονεμήθηκαν συνολικά 122 βραβεία και 12 τιμητικές διακρίσεις (οι οποίες προέκυψαν από την ψήφο κοινού και κριτικής επιτροπής), σε επιχειρήσεις και προσωπικότητες του κλάδου, επαγγελματίες που η πορεία τους στο χρόνο έχει ταυτιστεί με την αναβάθμιση του προϊόντος του καφέ και της καφεστίασης, καθώς και σε νέα πρόσωπα που έχουν διακριθεί μέσα στην χρονιά.

Σε μια εκδήλωση διαφορετική στην οποία έδωσαν το “παρών” διεθνούς εμβέλειας Έλληνες και ξένοι ομιλητές που ανέπτυξαν σημαντικά θέματα για την παγκόσμια και εγχώρια αγορά του καφέ. Στην εναρκτήρια προσφώνηση του ο κ. Κωνσταντίνος Ουζούνης, CEO του ethosGROUP, μετέφερε την αισιοδοξία του πως η πανδημία βρίσκεται σε πορεία αποκλιμάκωσης και ευχήθηκε την επόμενη χρονιά η Τελετή Απονομής να γίνει «με την παραδοσιακή της μορφή σε συνδυασμό με την digital, η οποία πλέονθα συμπληρώνει οποιοδήποτε event διοργανώνουμε ως ethosGROUP».

Στην συνέχεια τον λόγο έλαβε ο κ. Χρήστος Κώνστας, Head of Content της ethosMEDIA ο οποίος παρουσίασε τα συμπεράσματα Κλειστής Συνάντησης Εργασίας που πραγματοποιήθηκε στις 19Νοεμβρίου 2020 στο πλαίσιο της φετινής διοργάνωσης των βραβείων, με θέμα τα προβλήματα πουπροκαλεί η πανδημία στην καφεστίαση και προτάσεις των παραγόντων της αγοράς. Σε αυτή συμμετείχαν θεσμικοί παράγοντες και εκπρόσωποι του κλάδου αλλά και της Πολιτείας όπως ο υπουργός Ανάπτυξης κ.Αδωνις Γεωργιάδης, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κ. Θεόδωρος Σκυλακάκης και ο Γ.Γ.Έμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή κ. Παναγιώτης Σταμπουλίδη