To ημερολόγιο έδειχνε Οκτώβριο του 2019 όταν η Jaguar έβαλε στο ψηφιακό γκαράζ του δημοφιλούς βιντεοπαιχνιδιού Gran Turismo το δικό της εικονικό όχημα.
Ο λόγος για το Vision Gran Turismo Coupe, το πρώτο αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο της βρετανικής εταιρίας για τους gamers. Η επιτυχία που σημείωσε το Vision Gran Turismo Coupe οδήγησε την Jaguar στην απόφαση να το εξελίξει ακόμα περισσότερο.

Έτσι σήμερα αποκαλύφτηκε το επίσης ψηφιακό Vision GT SV για αγώνες αντοχής, το οποίο μπορείτε να το οδηγήσετε το 2021 από το χειριστήριο της κονσόλας σας. Στην ανάπτυξη του Vision GT SV συμμετείχαν τα τμήματα σχεδίασης, αγώνων και εξατομίκευσης της Jaguar.
Οι αριθμοί γύρω από το νέο τετρακίνητο Vision GT SV προκαλούν «ηλεκτροσόκ», καθώς χάρη στους τέσσερις ηλεκτροκινητήρες του παράγει 1.903 ίππους και 3.360 Nm ροπής. Ο πίνακας των επιδόσεων αναγράφει επιτάχυνση από 0-96 χλμ./ώρα εντός 1,65 δευτ. και μέγιστη ταχύτητα που αγγίζει τα 410 χλμ./ώρα.

Οι σχεδιαστικές επιρροές από το Vision Gran Turismo Coupe στο άκρως αεροδυναμικό αμάξωμα του νέου Vision GT SV είναι εμφανέστατες, ενώ οι έντονες καμπύλες στα φτερά του προέρχονται από τις C-Type, D-Τype, XJR-9 και XJR-14.
To μεταξόνιο διατηρείται στα 2.721 χλστ., παρά την προσθήκη ενός ακόμα ηλεκτροκινητήρα στον εμπρός άξονα, ενώ το μήκος του νέου Vision GT SV ανέρχεται στα 5.540 χλστ. (+861 χλστ.). Η αύξηση του μήκους έγινε αποκλειστικά για αεροδυναμικούς λόγους, ενώ για το σκοπό αυτό τοποθετήθηκε νέο εμπρός splitter και αναπτυσσόμενη πίσω αεροτομή. Σύμφωνα με τη Jaguar το νέο Vision GT SV παράγει 483 κιλά κάθετης δύναμης όταν κινείται με ταχύτητα 322 χλμ./ώρα.
Παρότι δεν υπάρχει καμία σκέψη το νέο Vision GT SV να μπει στην παραγωγή και να αγωνιστεί στις πίστες, η Jaguar το έφερε στη ζωή με ένα αντίγραφο πραγματικών διαστάσεων.