Έκλεισε 3 ο Διαμαντίδης, άλλες 3 ξένοι επενδυτές και άλλες 4 ένας Ελληνοαυστραλός….      
Όταν σχεδιαζόταν το φιλόδοξο project του Αστέρα Βουλιαγμένης, όπου μόνο από την πώληση των 13 υπερπολυτελών βιλών προς 40 εκατ. έκαστη θα γινόταν απόσβεση της αρχικής επένδυσης, κανείς στην πιάτσα δεν πίστευε ότι μπορούσε να υλοποιηθεί! Και όμως, σήμερα, μετά από τόσα χρόνια αναμονής, υπομονής και προσπάθειας, εν μέσω πανδημίας, οι βίλες του Αστέρα πάνε για soldout! Για να καταλαβαίνετε, στην πραγματικότητα με τα 40 εκατ. ο επενδυτής δεν αγοράζει βίλα αλλά οικόπεδο 2-3 στρεμμάτων όπου και θα ανεγείρει υπερπολυτελή οικία 1.000 τμ βάσει των προδιαγραφών που έχει θέσει ο Αστέρας. Δηλαδή κάθε βίλα θα κοστίσει τουλάχιστον 10 εκατ. ευρώ! Οι 13 βίλες θα ανεγερθούν στον χώρο όπου κάποτε δέσποζε το εμβληματικό Αφροδίτη Palace, το οποίο έχει θέα τον Σαρωνικό και τις Φλέβες!
– Από τον Διαμαντίδη μέχρι τους Ελληνοαυστραλούς!
Επί του προκειμένου, τώρα. Ο εφοπλιστής Διαμαντίδης μετά από μια συναλλαγή που πέρασε από σαράντα κύματα, η οποία κλείστηκε τον Σεπτέμβριο του 2017, χάλασε, ζήτησε τα λεφτά του πίσω και στο τέλος επανέκαμψε, κατέβαλε 120 εκατ. για την απόκτηση τριών βιλών!
Την ίδια στιγμή ξένοι επενδυτές, κατά πληροφορίες Άραβες, βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία για την απόκτηση τριών ακόμη βιλών, ενώ καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι πολύ σημαντικό ενδιαφέρον έχει εκδηλωθεί από Ελληνοαυστραλό επιχειρηματία για την απόκτηση 4 βιλών χωρίς να έχει διευκρινιστεί εάν πρόκειται για επενδυτική κίνηση προσωπική ή λειτουργεί για λογαριασμό τρίτων.
Σε κάθε περίπτωση, σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις αυτές έχει διαδραματίσει το νέο μάνατζμεντ του Αστέρα Βουλιαγμένης. Και στον βαθμό που το ενδιαφέρον αυτό επιβεβαιωθεί τότε μετά βεβαιότητος αποτελεί ένα ισχυρό σημάδι επανάκαμψης των ξένων επενδυτών όσον αφορά σε φιλέτα του real estate στη χώρα μας που θα πάρει σάρκα και οστά σε ευρύτερο πλαίσιο μόλις η πανδημία ολοκληρωθεί.