Δύο άτομα προσήχθησαν σήμερα, Δευτέρα (21/12) στο πλαίσιο της έρευνας των αστυνομικών για τη διαλεύκανση της δολοφονίας του 42χρονου από το Οφρύνιο Καβάλας, το πτώμα του οποίου βρέθηκε την Τετάρτη σε αρδευτικό κανάλι σε περιοχή της Βισαλτίας Σερρών.

Σημαντικές είναι οι εξελίξεις σχετικά με την δολοφονία του επιχειρηματία Γιώργου Γρηγοριάδη που βρέθηκε νεκρός σε αρδευτικό κανάλι στη Νιγρίτα Σερρών, καθώς έχουν προσαχθεί ένας 50χρονος και η μητέρα του που έμεναν απέναντι από το σπίτι που ανακαίνιζε το θύμα.

Όπως έχει γίνει γνωστό, το πρωί της Τετάρτης 16 Δεκεμβρίου, εντοπίστηκε από πολίτη αρχικά το αυτοκίνητό του, σε αγροτικό δρόμο ανάμεσα στην παλιά γέφυρα Στρυμώνα και Ευκαρπίας, στην παλιά εθνική οδό προς Νιγρίτα Σερρών, ενώ το μεσημέρι της ίδια ημέρας, δύο χιλιόμετρα πιο μακριά, εντοπίστηκε η σορός του μέσα σε αρδευτικό κανάλι.

Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία και ιατροδικαστής που ερευνούν τις συνθήκες θανάτου του Γιώργου Γρηγοριάδη, ο οποίος ήταν και πατέρας ενός ανήλικου παιδιού. Ο άνδρας έφερε τραύμα στην πλάτη.