Μόλις λίγες ημέρες μετά το θάνατο του The Yorkshire Ripper, το Netflix κυκλοφορεί το true crime ντοκιμαντέρ με (ελληνικό) τίτλο “Ο Αντεροβγάλτης” σχετικά με την υπόθεση του Peter Sutcliffe, που συγκλόνισε τη Μεγάλη Βρετανία στα τέλη της δεκαετίας του 1970.

Είχε σκορπίσει τον τρόμο στις πόλεις της βόρειας Αγγλίας, ενώ η αστυνομία είχε δεχτεί έντονη κριτική επειδή χρειάστηκε τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα για να τον εντοπίσει.

Ο Σάτκλιφ έγινε γνωστός ως «Ο Αντεροβγάλτης του Γιόρκσαϊρ» γιατί ακρωτηρίαζε τα πτώματα των θυμάτων του χρησιμοποιώντας ένα σφυρί, ένα κατσαβίδι και ένα μαχαίρι.

Πρώην οδηγός φορτηγού από το Μπράντφορντ, ο Σάτκλιφ λέγεται ότι θεωρούσε πως βρίσκεται σε «αποστολή από τον Θεό» για να δολοφονεί εκδιδόμενες γυναίκες, παρότι δεν ήταν όλα τα θύματά του εκδιδόμενες γυναίκες.

Η υπόθεση προηγήθηκε της χρήσης υπολογιστών, οπότε πολλές λεπτομέρειες σχετικά με την υπόθεση αποθηκεύτηκαν αναποτελεσματικά καθιστώντας τη μετάδοση πληροφοριών πολύ πιο δύσκολη.

Είχε ομολογήσει την ενοχή του για 13 ανθρωποκτονίες και επτά απόπειρες ανθρωποκτονίας και πέρασε την υπόλοιπη ζωή του στη φυλακή.

Ήταν τόσο βίαιος που σε μία περίπτωση πάτησε στο  θώρακα ένα θύμα ,με συνέπεια να της τον σπάσει,αφού προηγουμένως της είχε κοψεί το στήθος.