Ο Ευτύχης Παλλήκαρης – σύμφωνα με πληροφορίες, διανύει τις τελευταίες ημέρες του στην προεδρία του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων. Ήδη μαθαίνουμε, ενημέρωσε τους στενούς του συνεργάτες στο ΑΠΕ για την αποχώρηση του, ενώ φαίνεται πως εκτός των άλλων έχει ενημερώσει και εκπροσώπους συνδικαλιστικών σωματείων των δημοσιογράφων για την απόφαση του αυτή.

Παραίτηση που όπως φαίνεται γίνεται για να μην απομακρυνθεί… μιας και στο Μεγαρο Μαξίμου θεωρούν ότι η επιλογή αποδείχθηκε λάθος και πως η θητεία του στο κρατικό πρακτορείο μόνο θετικό πρόσημο δεν έχει.

Ο ίδιος πάντως, όπως λένε πληροφορίες, συναντήθηκε και με τον πρωθυπουργό στον οποίο είπε τις δικές του απόψεις… Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες λένε οτι έκανε λόγο για πόλεμο που δέχθηκε απο κυβερνητικά στελέχη… Ενώ δεν απουσίασαν και οι χαρακτηρισμοί για την ποιότητα των δημοσιογράφων του πρακτορείου.

Στο Μέγαρο Μαξίμου όμως φαίνεται πως εδώ και καιρό είχαν διαφορετική προσέγγιση, μετά μάλιστα και τις γκάφες που είχαν γίνει. Έτσι, στο τέλος του έτους το ΑΠΕ «πάει για άλλα»…