Εμανουέλ Μακρόν: Με κόπωση και βήχα στην προεδρική κατοικία στις Βερσαλλίες

Με βήχα, υψηλή θερμοκρασία και βαριά κόπωση περνά την καραντίνα του στην επίσημη προεδρική κατοικία «La Lanterne» στις Βερσαλλίες ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν.

Συμπτώματα της Covid-19 παρουσιάζει ο Εμανουέλ Μακρόν, που σύμφωνα με το BFMT V ταλαιπωρείται από πυρετό, σοβαρό βήχα και κόπωση.

Ο Γάλλος πρόεδρος, που διαγνώστηκε χθες θετικός στον κορωνοϊό, αποχώρησε το βράδυ από το Ελυζέ για να τεθεί σε καραντίνα στην επίσημη προεδρική κατοικία La Lanterne στις Βερσαλίες, μακριά από τη σύζυγό του Μπριζίτ Μακρόν, οι εξετάσεις της οποίας για την Covid-19 βγήκαν καθαρές. Ο Μακρόν θα παραμείνει στην απομόνωση για τουλάχιστον επτά ημέρες.
Η γαλλική προεδρία, μέσω διαρροών, επιμένει ότι ο Εμανουέλ Μακρόν μολύνθηκε κατά τη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες, όπου πέρασε 20 ώρες με άλλους Ευρωπαίους ηγέτες, συμπεριλαμβανομένου ενός «δείπνου εργασίας και μιας νύχτας διαπραγματεύσεων».

Τα συμπτώματα εμφανίστηκαν την Τετάρτη το απόγευμα και η διάγνωση ανακοινώθηκε την Πέμπτη το πρωί. Ο Μακρόν θα περάσει επτά ημέρες σε απομόνωση. Το Ελιζέ είχε πει ότι «θα συνεχίσει να εργάζεται».

Exit mobile version