Σύμφωνα με επίσημες πληροφορίες , η Αpple δεν θα αποζημιώσει την μητέρα ενός εξάχρονου, ο οποίος έπαιξε…16.000 δολάρια στο γνωστό παιχνίδι sonic forces.

Δυστυχώς αυτό αντιμετωπίζει  η άτυχη μητέρα του εξάχρονου απο το κονεκτικατ, ο οποίος έπαιζε sonic forces την ώρα που εκείνη δούλευε σε τηλεργασία. Ο γιός της αγόρασε εικονικές φούσκες χωρίς την συγκατάθεση της παίζοντας το συγκεκριμένο παιχνίδι.Οι New York Post αναφέρουν  οτι ο μικρός έπαιζε με το ipad της μητέρας του τον περασμένο Ιούλιο και βρήκε τον τρόπο να έχει υψηλά σκορ στοπαιχνίδι.

Συγκεκριμένα άρχισε να αγοράζει ”ζωές ”απο 1,99 δολάρια εώς και 99,99 δολάρια για τις χρυσές πίστες.Όταν ο εξάχρονος κατάλαβε πόσο εύκολα  είναι να προχωράει τις πίστες ,χρεώσει μόνο σε μία μέρα 2.500 δολάρια στην πιστωτική της μητέρας του.Δυστυχώς γι αυτόν η μητέρα του το ανακάλυψε και επικοινώνησε με την τράπεζά της , η οποία και της ενημέρωσε οτι πρόκειται για ηλεκτρονική απάτη.

Μετά απο λίγους μήνες ,τον οκτώβριο συγκεκριμένα,η τράπεζα απoφάνθηκε οτι οι χρεώσεις αφορούν στο λογαριασμό της στην Apple.Η Apple την ενημέρωσε αντίστοιχα οτι δεν μπορούν να την αποζημιώσουν γιατί έπρεπε να κάνει αναφορά εντός 60 ημερών .Η τράπεζα απο την πλευρά της ,την ενημέρωσε μετά απο 90 ημέρες!

Προσοχή λοιπόν στις ηλεκτρονικές σας αγορές!!