Πρόστιμο 300 ευρώ δέχτηκε ηλικιωμένη καρκινοπαθής στη Θεσσαλονίκη ενώ επέστρεφε από θεραπεία, όπως κατήγγειλε η κόρη της στην τηλεόραση του ΑΝΤ1. Η 75χρονη κάνει τακτικά χημειοθεραπείες και για τον λόγο αυτό ταξιδεύει τακτικά από τη Βέροια στη Θεσσαλονίκη με ειδικά διαμορφωμένο όχημα ιδιωτικής εταιρείας, που της επιτρέπει να μετακινείται με το αμαξίδιο της.
Στο όχημα επέβαιναν ο οδηγός, ο συνοδηγός-τραυματιοφορέας, η 75χρονη και η κόρη της. Όπως περιγράφει η τελευταία, η μητέρα της είχε υποβληθεί σε χημειοθεραπεία και επέστρεφαν στη Βέροια, όταν στα διόδια τους σταμάτησε αξιωματικός της Τροχαίας.   Αν και η νέα γυναίκα του εξήγησε, όπως λέει, την κατάσταση, ο αστυνομικός επέμεινε πως στο όχημα ήταν υπεράριθμοι και η ασθενής έφερε βιβλιάριο υγείας αντί για ταυτότητα. «Επί μισή ώρα προσπαθούσαμε να του εξηγήσουμε, ήταν τόσο απαθής», κατήγγειλε η νέα γυναίκα.
Τελικά ο αστυνομικός βεβαίωσε πρόστιμο 300 ευρώ σε όλους χωρίς να δέχεται τα παραπεμπτικά και τις εξετάσεις που του επέδειξαν ως δικαιολογητικά, προσθέτοντας πως σε περίπτωση που διαφωνούν με το πρόστιμο θα πρέπει να υποβάλουν ένσταση.
Λίγες ώρες αργότερα γνωστοποιήθηκε πως τα τέσσερα πρόστιμα θα διαγραφούν. Το περιστατικό συνέβη την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου και τη Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου, η ένσταση των δύο εξετάστηκε από την αρμόδια επιτροπή αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι η Ελληνική Αστυνομία κάθε τρεις και λίγο εκτίθεται από την συμπεριφορά απαράδεκτων μελών της.