Οι διαρροές για ΟΛΠ και Ελλάκτωρα, οι αγιογραφίες του παρασκηνιακού ρεπορτάζ, από προνομιακούς επικοινωνιολόγους.
Διαβάζω με έκπληξη ρεπορτάζ δήθεν παρασκηνιακά τα οποία φέρονται να αποκαλύπτουν γιατί και πως ο Άρης Ξενόφος αποχώρησε από το ΤΑΙΠΕΔ. Στην πραγματικότητα βέβαια τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ αποτελούν αγιογραφίες δοσμένες προφανώς έτοιμα γραμμένες από χέρι νταραβεριτζήδων – επικοινωνιολόγων που αποσκοπούν να τους πάρει μαζί του ο Ξενόφος στην επόμενη δουλειά!
Σε απλά λόγια, για να μη χανόμαστε στη μετάφραση, τον Ξενόφο του οποίου η σύμβαση είχε λήξει από τις 6 Νοεμβρίου, τον απέπεμψε με τρόπο η κυβέρνηση καθώς όπως λένε οι πληροφορίες, η προϊσταμένη του κ. Αικατερινάρη, επικεφαλής του υπερταμείου δεν του σήκωνε ούτε το τηλέφωνο. Και είναι γνωστό άλλωστε πως στην κυβέρνηση ήταν απογοητευμένοι με τη λειτουργία του ΤΑΙΠΕΔ και την αδυναμία όλου του εκεί συστήματος να προωθήσει έστω ένα έργο με επιτυχία! Αντιθέτως η άποψη που κυριαρχεί είναι πως το μαγαζί ήταν κοστοβόρο με αλόγιστες αναθέσεις συμβάσεων σε νομικούς συμβούλους, επικοινωνιολόγους, μελετητές, δημοσιοσχετίστες κλπ!!!
Επί του προκειμένου τώρα ο Ξενόφος ψάχνει δουλειά. Και οι διαρροές λένε τη μια για τον Ελλάκτωρα όπου τον θέλουν υποτίθεται οι Ολλανδοί, την άλλη για τον ΟΛΠ όπου υποτίθεται τον θέλουν οι Κινέζοι! Και πίσω από το ενδιαφέρον των ομίλων αυτών πάντα κρύβεται και κάποιος νταραβεριτζής… που κάνει το προξενιό μιλώντας σε αυτόν που πρέπει!
Σε όποιον και να καταλήξει, από αυτούς τους δύο ή κάποιον τρίτο, πραγματικά ευχόμαστε για τον πρώην κρατικό τεχνοκράτη, να μην επιβεβαιωθούν αυτά που λένε οι …άσπονδοι φίλοι του, ότι δηλαδή όποιος τον προσλάβει ψώνισε από σβέρκο!!!