Να ελεγχθούν όλες οι αναθέσεις σε δικηγορικά γραφεία, οικονομικούς συμβούλους, μελετητές, εταιρίες λόμπινγκ και επικοινωνιακά….
 
Είναι προφανές πως η πορεία των αποκρατικοποιήσεων ακολουθεί ελεύθερη πτώση. Και θα ήταν υποκριτικό να χρεώναμε στην κρίση και την πανδημία αποκλειστικά και μόνο την κατάρρευση του εθνικού αυτού προγράμματος! Μπορεί ο Άρης Ξενοφος να παραιτήθηκε αλλά αυτό δεν αλλάει ούτε την εικόνα, ούτε τη φιλοσοφία, ούτε την προοπτική. Δυστυχώς το ΤΑΙΠΕΔ λειτουργεί εδώ και χρόνια με τους δικούς του όρους και τις δικές του λογικές που έχουν ως αποτέλεσμα την απώλεια τεράστιων εσόδων για την οικονομία που στην πράξη αναπληρώνονται μέσα από την επιβολή φορολογίας στα χαμηλά εισοδηματικά στρώματα! Ούτε το Ελληνικό προχωρεί όπως αναμενόταν, ούτε η ΔΕΠΑ, ούτε ο ΔΕΔΗΕ , ούτε ο ΑΔΜΗΕ, ούτε οι πωλήσεις μετοχικών πακέτων, ούτε τα placements που είχαν ανακοινωθεί! Τίποτε απολύτως! Μηδέν εις το πηλίκο για την ευχάριστη παρέα του ΤΑΙΠΕΔ τους δήθεν τεχνοκράτες που απολαμβάνουν υψηλούς μισθούς και πάσης φύσης προνόμια. Και που περιέργως απολαμβάνουν μία ιδιότυπη ασυλία από τα ΜΜΕ, που στην ουσία καταλήγει εις βάρος των συμφερόντων της χώρας και της εθνικής οικονομίας!
Ας σταματήσει επιτέλους αυτό το παραμύθι με τους δήθεν τεχνοκράτες, τους δημοσιοσχετίστες, τα επικοινωνιακά λόμπι, τους νταραβεριτζηδες!!!
Και οφείλει η κυβέρνηση καθώς και κάθε Ανεξάρτητη Αρχή να ελέγξουν όλες τις αναθέσεις σε: Δικηγορικά γραφεία, εταιρίες επικοινωνίας και Δημοσίων σχέσεων, οικονομικούς συμβούλους, μελετητικά γραφεία, ακόμη και τις δαπάνες για πάρτι και δεξιώσεις!!! Συνεχίζεται…