Τα International Property Awards, τίμησαν χθες τη STIRIXIS Group με τρία βραβεία Πέντε Αστέρων, τη μέγιστη διάκριση, για τα ευρωπαϊκά της έργα την περασμένη χρονιά, αλλά και δύο πολύ σημαντικές υποψηφιότητες ως «Best in Europe» για δύο από αυτά, σε μια τελετή απονομής ψηφιακών βραβείων, απευθείας από το Λονδίνο.

Τα International Property Awards είναι τα πιο έγκυρα και ευρέως αναγνωρισμένα βραβεία Αρχιτεκτονικής και Design στον κόσμο, διανύουν τα 27 χρόνια τους και καλύπτουν 45 κατηγορίες παγκοσμίως. Τα βραβεία κρίνονται από μια ανεξάρτητη επιτροπή 100 εμπειρογνωμόνων, υπό την ηγεσία και τον έλεγχο των Λόρδου Best, Λόρδου Waverley και Κόμη Caithness του Ηνωμένου Βασιλείου.

Σχετικά με την νέα αναγνώριση αυτή, ο Αλέξανδρος Αθανασούλας, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της STIRIXIS Group δήλωσε:
«Η εξαιρετική συνεργασία των ομάδων μας και η εμπιστοσύνη των πελατών μας και αυτή τη, οδήγησε σε αυτή τη μοναδική τριπλή αναγνώριση από τους πλέον έγκυρους οργανισμούς διεθνώς. Σε μια δύσκολη και απρόβλεπτη χρονιά, οι άνθρωποί μας επέδειξαν θάρρος, αφοσίωση, ανθεκτικότητα και πραγματική ηγεσία, κάνοντας για μια ακόμη φορά μικρά «θαύματα» για τους πελάτες μας. Δεν μπορούμε παρά να τους αφιερώσουμε τα βραβεία αυτά και να γιορτάσουμε μαζί ένα ακόμα σημαντικό βήμα για το Group μας. Ένα θερμό ευχαριστώ στους σημαντικότατους πελάτες μας. Μας έδειξαν εμπιστοσύνη, εφαρμόσαμε μαζί τους νέες καινοτόμες λύσεις, και κάνουμε έτσι το όραμά τους για έργα που αντέχουν στη δοκιμασία του χρόνου και μεγιστοποιούν πραγματικά την απόδοσή τους πραγματικότητα. Καθώς τον επόμενο μήνα πρόκειται να γιορτάσουμε τα 25 χρόνια μας είμαστε πραγματικά υπερήφανοι που η STIRIXIS Group συνεχίζει τόσα χρόνια να είναι μπροστά από τις εξελίξεις, να οδηγεί την αγορά προς ένα καλύτερο αύριο και να παρέχει αποδεδειγμένη, πραγματική αξία σε όλους τους πελάτες παγκοσμίως.»