Οι σοβαρές απορίες για το ντιλ με Πόρτο Καρράς παραμένουν αναπάντητες – και ως δια μαγείας αβγατίζουν κάθε μέρα ….
 
(Όπως σας υποσχέθηκα, συνεχίζω με νέο ερώτημα): Αναπάντητα παραμένουν τα 5 αμείλικτα ερωτήματα που θέσαμε για το τίμημα της πώλησης του Πόρτο Καρρας, την τεράστια ζημιά που έχουν υποστεί οι δύσμοιροι μικρομέτοχοι και τη μυστηριώδη κυπριακή εταιρεία του «ρουφιάνου» (θα επανέλθω με νέο ερώτημα για την κυπριακή εταιρεία, μόλις μου είπαν ότι μάλλον έχει περισσότερες !!!! το ψάχνω, αργά ή γρήγορα θα έχω ονόματα και διευθύνσεις) που πουλάνε, μου λένε, στοιχεία στον αγοραστή για να πετύχει μικρότερη τιμή, ενώ κορόιδευε ψιλό γαζί τη διοίκηση της εισηγμένης, τους είχε πουλήσει ότι ήταν δικός τους, μου λένε . Το τραγικό είναι, άκουσα να συζητάνε στον καφέ της Δευτέρας, ότι ο “ρουφιάνος” ήταν πονηρός και έπιασε κότσο την εισηγμένη και τον πατριάρχη Στέγκο και συμφώνησε για την πάρτη του να πάρει μεγαλύτερη “ρουφιανο – μίζα” επειδή λέει πέτυχε να μικρύνει (!!!) η τιμή αγοράς του ξενοδοχείου. Ακόμη και εγώ εχω σοκαριστεί, δεν μπορώ να το πιστέψω, προσπαθώ να το διασταυρώσω, μόλις μάθω τα καθέκαστα θα επανέλθω με νέο ερώτημα. Υπομονή. Και επειδή είμαι λαγωνικό παλιάς σχολής και έχω οπαδούς παντού, περιμένω πιο ζουμερές πληροφορίες από το “εσωτερικό” της εισηγμένης, ποτέ όλοι σε μια “οικογένεια” δεν ανέχονται τους “ρουφιάνους” για πάντα. Ταλαίπωροι Έλληνες μικρομέτοχοι, πού έχουμε μπλέξει ……..

Το νέο ερώτημα, λοιπόν. Εκεί που περίμενα το μεσημεριανό χυμό μου, άκουσα να συζητάνε, ότι ο “ρουφιάνος” ήταν αχόρταγος και τα μάσαγε από παντού για το ντιλ Σαββίδη – Πόρτο Καρράς, όχι μόνο από τον αγοραστή, και από άλλον έπαιρνε «ρουφιάνο – μιζα», και είναι ενήμερη η διοίκηση – “φαταούλας”, όπως λέει ο σοφός λαός. Κανονικό πλιάτσικο στην πλάτη της εισηγμένης, συζητάγανε, είχε φασαρία όμως και δεν άκουγα καλά, ζήτησα αμέσως στοιχεία από τις “γοητευτικές” εκ Κύπρου ορμώμενες πηγές μου, για να μάθω. Είναι αληθινή και αυτή η ιστορία ; Έχει ενημερωθεί η διοίκηση Στέγκου ; Τι μέτρα έλαβε ; Ενημέρωσε το επενδυτικό κοινό και την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ; Έστειλε την υπόθεση στον εισαγγελέα ; Καλά όλοι οι άλλοι, ο (δυστυχής) διευθύνων σύμβουλος πώς κοιμάται τα βράδια αν γνωρίζει ; Αν γνωρίζει, λέω αν, γιατί να θέλει να είναι το θύμα του “ρουφιάνου” ; Περίεργο.
ΥΓ1: Έχω ενθουσιαστεί, όλο και αυξάνονται οι πηγές μου, από διάφορες χώρες με σημαιοφόρο πάντα την “γοητευτική” Κύπρο (κάποια αδέλφια εκεί έχουν ανησυχήσει πολύ), κάθε ερώτημα γεννάει νέες πληροφορίες, τα νέα φαίνεται κυκλοφορούν γρήγορα. Η ΑΑΔΕ μαθαίνω ενημερώνεται, κάποια στιγμή θα επέμβει και η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, αν είναι αλήθεια όλα αυτά. Και τότε σειρά θα έχει ο εισαγγελέας.
ΥΓ2: Ο «φαταούλας ρουφιάνος» κυκλοφορεί (ακόμη) ελεύθερος, ακούω, κάνοντας μεγάλη ζωή και καμαρώνοντας ότι η διοίκηση “δεν τολμάει να τον αγγίξει επειδή του χρωστάνε τα πάντα”. Τι να θέλει να πει το παλικάρι, τρελαίνομαι.
ΥΓ3: Το ρεπορτάζ μου συνεχίζεται εντατικά στην όμορφη Κύπρο και αλλού, παρακολουθώντας και τα ίχνη της ΑΑΔΕ, και σύντομα θα έχω νέα καυτά στοιχεία. Μόνο μην ακούσω ότι ο «ρουφιανος» θα συνεχίσει να τα μασάει από τους μικρομετόχους της εισηγμένης και μάλιστα συνεταιράκια με τη διοίκηση της εισηγμένης, και ο σώζων εαυτόν σωθήτω.
Το πάω σιγά σιγά για να σας κρατήσω σε αγωνία για το φινάλε, συνεχίζεται ….