Τι είχες ΑΕΚ, τι είχα πάντα. Ακόμα μία ήττα για την Ένωση, η τρίτη συνεχόμενη στο Europa League, σηματοδότησε το φινάλε της φετινής της πορείας. Μια τραυματική εμπειρία που έφερε αναταράξεις στην ομάδα. Τώρα, χωρίς ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, πρέπει να μαζέψει τα κομμάτια της και να αφοσιωθεί στις «εντός των τειχών» υποχρεώσεις της.

Όπως στα περισσότερα ευρωπαϊκά της παιχνίδια η ΑΕΚ βρέθηκε από νωρίς να κυνηγάει το σκορ. Έτσι και με τη Λέστερ. Στο 12’, μετά από μια ακίνδυνη σέντρα στην περιοχή της Ένωσης, ο Σβάρνας αντί να διώξει κάνει… τσαφ και η μπάλα στρώνεται στον Ουντέρ που θα κάνει το 1-0.

Στο 16’ η Λέστερ θα πετύχει και δεύτερο γκολ. Ο Μπαρνς μπήκε στην περιοχή της Ένωσης, έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Νεντελτσιάρου και κατέληξε στα δίχτυα του Τσιντώτα. Η Ένωση σε κανένα σημείο του ματς δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Με παίκτες χωρίς ψυχολογία και διάθεση να αντιδράσουν μοιραία υπέστη ακόμα μία ήττα. Η Λέστερ μετά το 2-0 έριξε τον ρυθμό της και έφτασε με άνεση στη νίκη που της έδωσε και την πρώτη θέση στον όμιλο, ενώ η ΑΕΚ τερμάτισε τελευταία.

Λέστερ (Μ. Ρότζερς, 4-3-3): Γουόρντ, Τζάστιν, Φοφανά (82’ Μόργκαν), Εβανς, Τόμας, Πράετ, Εντίντι (63’ Μεντί), Τίλεμανς (82’ Τσάντουρι), Ουντέρ, Μπαρνς, Ιενάτσο (67’ Πέρεζ)

ΑΕΚ (Μ. Καρέρα, 3-5-2): Τσιντώτας, Χνιντ, Νεντελτσεάρου, Σβάρνας (56’ Σάκχοφ), Βασιλαντωνόπουλος, Σιμόες (81’ Γαλανόπουλος), Μάνταλος (66’ Αλμπάνης), Κρίστισιτς, Μιτάϊ, Γκαρσία (55’ Μαχαίρας), Ανσαριφάρντ (66’ Ολιβέιρα)