Η φετινή ευρωπαϊκή περιπέτεια του ΠΑΟΚ στο Europa League ολοκληρώθηκε, με απολογισμό 1 νίκη, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες και τώρα θα αφοσιωθεί στις εγχώριες διοργανώσεις, αρχής γενομένης από το ντέρμπι της Κυριακής με τον Άρη.

Η ομάδα του Γκαρσία, που παρατάχθηκε με αλλαγές σε πρόσωπα, έμεινε στο 0-0 με τη Γρανάδα, ενώ θα μπορούσε ακόμα και τη νίκη αν είχε μεγαλύτερη συγκέντρωση στο τελείωμα των φάσεων. Όπως και να έχει με το φρένο στους Ισπανούς έδωσε την ευκαιρία στην PSV που την ίδια ώρα περνούσε νικηφόρα από την Κύπρο κόντρα στην Ομόνοια να κατακτήσει την πρώτη θέση στον όμιλο.

Ιστορία έγραψε ο νεαρός Γιώργος Κούτσιας που έγινε ο νεότερος παίκτης του ΠΑΟΚ που αγωνίζεται σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, όντας 16 ετών, 10 μηνών και 2 ημερών.

ΠΑΟΚ: (Πάμπλο Γκαρσία): Πασχαλάκης, Λύρατζης (63’ Ουαγκέ), Ίνγκασον, Βαρέλα, Κρέσπο, Εσίτι (63’ Αουγκούστο), Ελ Καντουρί, Μουργκ, Κούτσιας (46’ Τσιγγάρας), Τζόλης (46’ Α. Ζίβκοβιτς), Τσόλακ.

Γρανάδα (Ντιέγκο Μαρτίνες): Ααρόν, Φουλκιέ, Νεουέν, Μίγια (75’ Γκονανόλον), Χερμάν, Ετεκί (85’ Σολδάδο), Μολίνα, Κένεντι (67’ Σουάρες), Σόρο (75’ Ματσίς), Πουέρτας, Πέπε (66’ Νέβα).