Ο διαγωνισμός, οι μελέτες, η Hill, ο Κελεμπίας και η λήξη της παραχώρησης…
 
Το πρώτο εξάμηνο του 2021 ετοιμάζεται το υπ. Υποδομών να βγάλει σταδιακά στον αέρα τις επεκτάσεις της Αττικής οδού, οι οποίες θα ανατεθούν μετά από διαγωνιστική διαδικασία στα πλαίσια πάντα των συμβάσεων παραχώρησης όπως ακριβώς έχει γίνει μέχρι σήμερα με την Αττική οδό!
Και οι πληροφορίες λένε πως η αρχή θα γίνει με την δημοπράτηση κατά το πρώτο εξάμηνο του νέου έτους, της Λεωφόρου Κύμης που ουσιαστικά θα επεκταθεί και θα διαπλατυνθεί η υφιστάμενη οδική αρτηρία και στην πράξη θα συνδέει την Εθνική οδό (Ε75) με την Αττική οδό.
Στο μεταξύ το υπ. Δημοσίων έργων μολονότι δεν έχει καταλήξει ακόμη σε ποια μελετητική εταιρία θα αναθέσει τις επεκτάσεις της Αττικής οδού (έχει καλέσει διά προσκλήσεως τρεις), εντούτοις προσέλαβε την Hill international αποκλειστικά για να του παραδώσει μελέτη πότε ακριβώς λήγει η σύμβαση παραχώρησης της Αττικής οδού και θα πρέπει ο άξονας να επιστραφεί από τον παραχωρησιούχο στο ελληνικό δημόσιο.
Η Hill αν δεν θυμάστε, είναι η μελετητική εταιρία που δραστηριοποιήθηκε μεταξύ άλλων στον Αστέρα Βουλιαγμένης και την περιέφερε επί Σπίρτζη στο υπουργείο υποδομών ο γνωστός στην πιάτσα και ως Κελεμπίας, νταραβεριτζής, δημοσιοσχεσίτης, κολλητός από το παπαδαριό μέχρι τον ΣΥΡΙΖΑ και σήμερα με τα υψηλά πατώματα της Νέας Δημοκρατίας!