Λύση στην πλήξη που έχει φέρει στην καθημερινότητά τους το δεύτερο lockdown έχουν βρει ορισμένοι kinky Βρετανοί -και όχι μόνο – οι οποίοι αντικαθιστούν τις βολικές πιτζάμες και τις παντόφλες του «εγκλεισμού» με καυτά εσώρουχα και επισκέπτονται τον μαγικό κόσμο των… εικονικών σεξ πάρτι.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, ενώ στο παρελθόν αυτά τα event πραγματοποιούνταν σε ιδιωτικές κατοικίες «μελών» ή σε ατμοσφαιρικά sex club, πλέον μπορεί κανείς να ικανοποιήσει τις ορέξεις του χωρίς καν να περάσει την εξώπορτα του σπιτιού του. «Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα laptop και ένα ανοιχτό μυαλό για να εξερευνήσεις τις σεξουαλικές φαντασιώσεις σου παρέα με άλλα άτομα κολλημένα στο σπίτι λόγω κορωνοϊού», γράφει χαρακτηριστικά η βρετανική εφημερίδα.

Όπως εξηγεί το δημοσίευμα, ορισμένες εταιρείες διοργανώνουν τολμηρά εικονικά πάρτι σε σπίτια, ενώ άλλες προσφέρουν online shows και events για τους «έγκλειστους» που αποζητούν έναν πιο συναρπαστικό τρόπο διασκέδασης από το Netflix. Μάλιστα η Sun παραθέτει μια λίστα με τα «κορυφαία εικονικά σεξ πάρτι» προκειμένου να βοηθήσει τους αναγνώστες τους να «δραπετεύσουν» από την απομόνωση και να συμμετέχουν ενεργά στη «δράση».