Τα μάτια είναι ο καθρέφτης του προσώπου. Ποια δεν θα ήθελε καθημερινά δυο μεγάλα λαμπερά μάτια να κοιτούν με έντονο βλέμμα που καθηλώνει.
Ας δούμε μικρά μυστικά από έμπειρες μακιγιέζ για να αποκτήσετε το βλέμμα των ονείρων σας. Όταν πρόκειται για μάσκαρα, χρειάζεται πραγματική στρατηγική. Χτενίστε λίγο τις βλεφαρίδες, περάστε μια μικρή στρώση μάσκαρα και έπειτα μία δεύτερη μόνο στις βλεφαρίδες που βρίσκονται στο κέντρο κάθε ματιού.
Αυτό ανοίγει αυτομάτως το βλέμμα κάνοντας τα μάτια να δείχνουν μεγαλύτερα και πιο στρογγυλά. Δοκίμασε ένα μεγάλο πινέλο, αντί για το βουρτσάκι της μάσκαρα, χρησιμοποιήστε αυτά τα μεγάλα πινέλα που μοιάζουν με βεντάλια και χρησιμοποιούνται κυρίως για το highlighter. Βάλτε λίγη μάσκαρα στις άκρες του πινέλου και έπειτα περάστε το από τις βλεφαρίδες σας.
Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα, να είναι οι βλεφαρίδες πιο έντονες στη ρίζα του και πιο “ανοιχτές” προς το τελείωμα τους. Μην ξεχνάτε το κλασσικό nude liner, Είναι το πιο απλό και το πιο εύκολο που μπορείτε να κάνετε.
Με ένα eyeliner σε cream μορφή και σε nude απόχρωση, εφαρμόζετε λίγη ποσότητα κατά μήκος εσωτερικά του ματιού. Όχι μόνο θα κάνει τα μάτια σας να δείχνουν μεγαλύτερα, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και λίγο κάτω από τα μάτια ως concealer. Δώστε λάμψη στις εσωτερικές γωνίες, κλασσικό, διαχρονικό και αγαπημένο trick που μάλλον γνωρίζουν ήδη οι περισσότερες.
Μία μικρή δόση highlighter ή shimmer σκιάς στην εσωτερική γωνία, θα κάνει τα μάτια σας να δείχνουν διπλάσια και ταυτόχρονα λαμπερά.