Ο Βόλος πήρε την «μπουκιά από το στόμα» του Αστέρα Τρίπολης. Με γκολ του Περέα στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων τσίμπησε βαθμό στην Τρίπολη από τους Αρκάδες που έμειναν για έκτο σερί ματς μακριά από τη νίκη.

Ο Αστέρας ευτύχησε να προηγηθεί χωρίς να έχει κάνει φάση στο ματς. Στο 24′ ο Μπαράλες κέρδισε πέναλτι από τον Κολόμπο, ανέλαβε ο ίδιος την εκτέλεση και έκανε το 1-0. Η φάση ελέγχθηκε και από το VAR. Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, ο Αστέρας κέρδισε νέο πέναλτι σε χέρι του Δουβίκα αλλά αυτή τη φορά ο Κλέιμαν νίκησε τον Μπαράλες από την άσπρη βούλα και κράτησε το 1-0 στο 52′.

Στο 90’ αποβλήθηκε ο Φεράρι με δεύτερη κίτρινη και πολλοί ίσως πίστεψαν ότι το ματς είχε τελειώσει και ο Αστέρας θα έπαιρνε τη νίκη. Ο Περέα όμως είχε άλλη γνώμη. Στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων και ύστερα από φάση διαρκείας, ο Κολομβιανός νίκησε από κοντά με προβολή τον Παπαδόπουλο κι έκανε το 1-1 για τον Βόλο.

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Άλβαρεθ (80’ Τασουλής), Σουάρεθ, Καστάνο, Ιγκλέσιας (66’ Τιλίκα), Μουνάφο, Γκόμεθ, Σίτο (66’ Βαλιέντε), Κρέσπι (85’ Γκαρσία), Μπαράλες.

Βόλος (Άνχελ Λόπεθ): Κλέιμαν, Φεράρι, Κολόμπο, Σάντσεζ, Ντεντάκης, Ριένστρα, Νίνης, Δουβίκας, Ουάρντα, Μπαρτόλο, Μαρτίνες (46’ Περέα).