Προγαμιαίο συμβόλαιο για να προστατεύσουν τις περιουσίες τους μετά τον γάμο τους έχουν συνάψει  ο Μπρούκλιν Μπέκαμ και η αρραβωνιαστικιά του Νίκολα Πελτζ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της The Sun, ο 21χρονος γιος του άσου του ποδοσφαίρου και η 25χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός και κληρονόμος συμφώνησαν να αποχωρήσουν από τον γάμο «με όσα έβαλαν σε αυτόν» στην περίπτωση που χωρίσουν.

Το νεαρό ζευγάρι πρόκειται να παντρευτεί τον επόμενο χρόνο. Η περιουσία των γονιών του Μπρούκλιν, υπολογίζεται σε 335 εκατομμύρια λίρες, και η Νίκολα που προέρχεται από βαθύπλουτη οικογένεια καθώς ο επενδυτής πατέρας της Νέλσον υπολογίζεται ότι έχει περιουσία 1,1 δισεκατομμυρίων λιρών.

«Τα προγαμιαία συμβόλαια μπορεί να μην φαίνονται ιδιαίτερα ρομαντικά άλλα στις ΗΠΑ είναι απίστευτα συνηθισμένα και η οικογένεια της Νίκολα έχουν συνάψει όλοι συμφωνίες με τους συντρόφους τους», δήλωσε μία πηγή και συνέχισε: «Η απόφαση του Μπρούκλιν και της Νίκολα να προχωρήσουν νομικά ήταν εντελώς αμοιβαία. Είχε εμπειρίες με κορίτσια που ήταν απελπισμένα για τον όνομα των Μπέκαμ και είναι χαρούμενοι που η Νίκολα αγαπά τον Μπρούκλιν για αυτό που είναι. Και, φυσικά, δεν χρειάζεται τα χρήματά του και έχει τη δική της επιτυχημένη καριέρα».

Η πηγή επιβεβαίωσε ότι το ζευγάρι έχει ήδη υπογράψει το συμβόλαιο και πρόσθεσε: «Δεν είναι περίπλοκο. Βασικά, στην απίθανη περίπτωση ενός χωρισμού, και οι δύο πλευρές θα φύγουν από τον γάμο με αυτά που έβαλαν σε αυτόν. Αυτό περιλαμβάνει περιουσιακά στοιχεία και ιδιοκτησίες. Χρήματα δεν θα αλλάξουν χέρια».

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2017 στο φεστιβάλ μουσικής Coachella στην Καλιφόρνια και ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους τον Ιούλιο 11 μετά από 11 μήνες σχέσης. Σύμφωνα με πληροφορίες, σχεδιάζουν δύο γαμήλιες τελετές, μία στο Κότσγουόλντς όπου οι γονείς του Μπρούκλιν έχουν σπίτι, και μια άλλη στη Φλόριντα όπου ο πατέρας της Νίκολα ζει με την τρίτη σύζυγό του, πρώην μοντέλο Κλόντια Χέφνερ Πελτζ.