Απρόβλεπτες, για τον Παναθηναϊκό, εξελίξεις δρομολογούνται στην υπόθεση ανανέωσης του συμβολαίου του Βασίλη Ζαγαρίτη και για όσους γνωρίζουν η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη, όσον αφορά το νέο συμβόλαιο που καλείται να υπογράψει ο 19χρονος ποδοσφαιριστής.

Μπορεί στο καθαρά αγωνιστικό μέρος να είναι και οι δύο ικανοποιημένοι, όμως στο θέμα του συμβολαίου φαίνεται να κατευθύνονται σε διαφορετικές πλευρές. Το υπάρχον συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι του 2021 και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έκαναν πρόσφατα μια κρούση, αλλά οι οικονομικές απολαβές δεν ικανοποίησαν την πλευρά του Ζαγαρίτη. Οι πράσινοι επανήλθαν με μια βελτιωμένη πρόταση που κι αυτή απορρίφθηκε χωρίς πολύ σκέψη…

Όπως φαίνεται τα πράγματα δεν παίρνουν θετική τροπή και οι συζητήσεις να οδηγούνται σε αδιέξοδο. Ο Παναθηναϊκός, που βρίσκεται σε δύσκολη οικονομικά θέση, κινδυνεύει να χάσει ένα από τα καλύτερα ταλέντα που έχουν βγει από την ακαδημία του, αφού ο Ζαγαρίτης από την 1η Ιανουαρίου θα αποκτήσει το δικαίωμα να υπογράψει στην ομάδα που θα καλύψει τις απαιτήσεις του.