Όσο και αν είσαι από τις γυναίκες που υποστηρίζουν την φυσική ομορφιά, δεν υπάρχει περίπτωση να μην ασχολείσαι με την περιποίηση του προσώπου και του γενικού σου συνόλου. Tα hacks που αφορούν την ομορφιά μάς αρέσουν πολύ λοιπόν. Έτσι φροντίζουμε να ψάχνουμε συνέχεια για κάτι νέο.

Παρακάτω θα βρείτε 5 ποικίλα σημαντικά tips που θα σας λύσουν τα χέρια.

  1. Το κραγιόν σαν ρουζ
    Παλιό αλλά καλό. Αντί να αγοράσεις καινούργιο ρουζ, απλά χρησιμοποίησε το αγαπημένο σου ροζ κραγιόν. Άπλωσε μικρή ποσότητα με τα δάχτυλα σου και θα χαρίσεις στο πρόσωπο σου ζωντάνια και υγεία.
  2. Αντί για concealer, χρησιμοποίησε κορέκτορα
    Το πράσινο concealer είναι ιδανικό για να καλύπτει κάθε κοκκινίλα στο πρόσωπο σας. Χρησιμοποιώντας το πριν την εφαρμογή του makeup σας μπορείτε να καλύψετε με τον καλύτερο τρόπο τα σπυράκια, τις ουλές από την ακμή και την κοκκινίλα γύρω από την μύτη σας. Αν θέλετε να δώσετε φως στα κουρασμένα σας μάτια επιλέξτε ένα ροδακινί ή ανοιχτό ροζ concealer.

  3. Πάγωσε τα μολύβια ματιών και χειλιών
    Τα eyeliner και lipliner συχνά σπάνε και λιώνουν. Τοποθέτησε τα μέσα στην κατάψυξη για 15 λεπτά και μετά μπορείς πάλι να τα χρησιμοποιήσει κανονικά.

  4. Απολέπιση σώματος με καστανή ζάχαρη, μέλι και ελαιόλαδο
    Ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί και φυλάξτε το μείγμα σε ένα ωραίο βάζο που κλείνει καλά. Διατηρείται για πολύ καιρό. Εφαρμόστε το μείγμα σε ελαφρά βρεγμένο σώμα με ένα γάντι μπάνιου μια φορά την εβδομάδα. Τρίψτε με κυκλικές ομοιόμορφες κινήσεις για τρία με τέσσερα λεπτά. Επιμείνετε σε σημεία όπως αγκώνες, γόνατα και χέρια. Ξεβγάλτε με νερό και ολοκληρώστε το ντους σας. Το αποτέλεσμα είναι μια υπέροχη μεταξένια αίσθηση στο δέρμα σας.
  5. Ξύρισε τα πόδια σου με conditioner
    To conditioner λιπαίνει καλύτερα τα πόδια σου, με αποτέλεσμα να μπορεί το ξυραφάκι να γλιστράει καλύτερα και σε βάθος κατά την διάρκεια του ξυρίσματος των ποδιών. Επιπροσθέτως, στο τέλος αφήνει και την αίσθηση του μαλακού δέρματος.