Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Εμανουελ Μακρόν, μίλησε για το αν πιστεύει κατά πόσο αποτελεσματικό είναι το εμβόλιο, και αν θα έπρεπε να είναι υποχρεώτικό .

Συγκεκριμένα στην ερώτηση του δημοσιογράφου γιατί δεν είναι υποχρεωτικό το εμβόλιο δήλωσε :

Εγώ θα ήμουν πολύ προσεκτικός πάνω στο θέμα, δεν είμαι επιστήμονας, ούτε γιατρός. Καταφθάνουν εμβόλια και δεν είναι μόνο ένα. Τώρα καταφθάνει ένα εμβόλιο με τον αγγελιαφόρο RNA, είναι πρωτοποριακό κανένας ιός δεν αντιμετωπίστηκε μ αυτή την τεχνολογία»
 «Δεν πιστεύω στον υποχρεωτικό εμβολιασμό για αυτό το εμβόλιο, γιατί πρώτα απ όλα πρέπει να είμαστε πολύ ειλικρινείς και πολύ διαφανείς. Δεν τα γνωρίζουμε όλα για αυτό το εμβόλιο όπως δεν γνωρίζουμε τα πάντα για τον ιό. Σε κάθε φάση θα λέμε ότι γνωρίζουμε για την αποτελεσματικότητα»
Πιστεύω πολύ πιο πολύ στο να πείσουμε μέσω της διαφάνειας απ ότι στην υποχρέωση. Για τα εμβόλια που συνηθίζουμε να κάνουμε στα παιδιά, αποφασίσαμε να τα κάνουμε υποχρεωτικά στην αρχή της θητείας μου. Ήταν μια πολύ μεγάλη δημοκρατική συζήτηση στη χώρα μας και ήταν για εμβόλια που τα γνωρίζαμε απέξω (παρα πολύ καλά) Είχαμε εμπειρία δεκαετιών. Πιστεύω πως είναι αντιπαραγωγικό να κάνουμε υποχρεωτικό το εμβόλιο …εμβόλια που δεν γνωρίζουμε για μια παθολογία που είναι καινούργια