Τα δύσκολα πέρασαν, αλλά δεν ξεχάστηκαν για τον Πολ Πογκμπά. Ο Γάλλος έδειξε σημάδια ανάκαμψης στην απόδοσή του και μάλιστα σκόραρε στο χθεσινό ματς με την Γουέστ Χαμ. Μια νέα αρχή… Ο Πογκμπά μίλησε στο επίσημο κανάλι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό και πόσο τον ταλαιπώρησε. «Ήταν όλα πολύ παράξενα. Είναι πολύ δύσκολο να το περιγράψεις γιατί δεν θα καταλάβαινες. Ακόμα και στην προπόνηση έλεγα στον προπονητή φυσικής κατάστασης ότι αισθάνομαι παράξενα. Δεν ήμουν ο εαυτός μου. Κουραζόμουν πολύ γρήγορα και έμενα από ανάσες επίσης πολύ γρήγορα. Στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν δεν μπορούσα να τρέξω. Το προσπαθούσα, αλήθεια. Μίλησα με τον προπονητή, μου είπε ότι θα ξεκινήσω στο ματς και βλέπουμε, αλλά ξέμενα από ανάσες τόσο γρήγορα που μου πήρε πολύ καιρό να φτιάξω την φυσική μου κατάσταση και να επιστρέψω στα επιθυμητά επίπεδα», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Πογκμπά είχε ανακοινωθεί πως ήταν θετικός στον κορωνοϊό στις 27 Αυγούστου, κάνοντας την επιστροφή του στα γήπεδα στις 19 Σεπτεμβρίου στον αγώνα πρωταθλήματος με την Κρίσταλ Πάλας.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει κατηγορηθεί πως αδιαφορεί επιδεικτικά, ωστόσο αν λάβουμε υπόψιν τα λεγόμενά του, ένα σημαντικό κομμάτι της κακής του κατάστασης στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο μπορεί να είναι και ο Covid-19.