Τραγωδία για τον ΠΑΟΚ στην Κύπρο. Ιδανικός αυτόχειρας ο Δικέφαλος έχασε από την αδιάφορη βαθμολογικά και με πολλές ελλείψεις Ομόνοια με 2-1 και αποκλείστηκε από την συνέχεια του Europa League.

Μοιραίος ο Ελ Καντουρί που έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία στο 46ο λεπτό σε κενή εστία, ενώ ήταν ο παίκτης που ανέτρεψε τον Λοίζου στο πέναλτι που χάρισε το νικητήριο γκολ των Κύπριων.

Το ξεκίνημα ήταν μουδιασμένο για τον ΠΑΟΚ με αποτέλεσμα να το πληρώσει με τον χειρότερο δυνατό τρόπο, αφού μόλις από το 9ο λεπτό έπρεπε να κυνηγήσει το παιχνίδι. Οι Κύπριοι στην πρώτη τους τελική στην εστία κατάφεραν να προηγηθούν, όταν μετά από ωραία ενέργεια και σουτ του Σένε έξω από την περιοχή ο Κακουλής εκμεταλλεύτηκε την απόκρουση του Ζίβκοβιτς και σε κενή εστία έγραψε το 1-0 για την Ομόνοια.

Στο 38’ μετά από εξαιρετική συνεργασία των Ελ Καντουρί και Ζίβκοβιτς, η μπάλα έφτασε στα πόδια του Τζόλη στην περιοχή που με ένα υπέροχο τελείωμα νίκησε τον Φαμπιάνο για το 1-1.

Στο 49’ η Ομόνοιας έχασε τεράστια διπλή ευκαιρία. Ο Κρέσπο πούλησε την μπάλα έξω από την περιοχή, έδωσε την ευκαιρία στον Σένε να βγει φάτσα με τον Ζίβκοβιτς που τον νίκησε στο τετ α τετ ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Τζιωνή που πήρε το ριμπάουντ έκανε το σουτ, αλλά τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Σέρβου πορτιέρε.

Στο 83’ οι γηπεδούχοι βγήκαν στην κόντρα, ο Ελ Καντουρί που έκανε το λάθος ανέτρεψε τον Λοίζου και ο Ζόρντι Γκόμες από τα 11 μέτρα νίκησε τον Ζίβκοβιτς για το 2-1 που έβαλε τέλος στην ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ.

Ομόνοια (Χένινγκ Μπεργκ): Φαμπιάνο, Λούφτνερ, Χουμποτσάν, Λανγκ, Κούσουλος (58’ Γκόμες), Κίκο (58’ Λέτσιακς), Λοϊζου (85΄ Ασάντε), Τζιωνή, Γκόμεθ, Κακουλής (21’ Σεχού), Σένε (58’ Ντούρις)

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Ζ. Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Κρέσπο, Βαρέλα, Βαγκέ (46’ Γιαννούλης), Τσιγγάρας (79’ Μπίσεσβαρ), Ελ Καντουρί, Σβαμπ (46’ Μουργκ), Τζόλις, Α. Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι