Η MMD, η κορυφαία εξειδικευμένη εταιρία οθονών και brand license partner των οθονών Philips, ανακοινώνει τις νέες οθόνες Philips 326P1H (31,5″/80 εκ. διαγ.) και Philips 329P1H (31,5″/80 εκ. διαγ.) που προσφέρουν
ενσωματωμένο USB type-C docking station με τροφοδοσία ρεύματος, εξαιρετική ποιότητα εικόνας με υψηλή ακρίβεια και ευκρίνεια, και μία web κάμερα εξοπλισμένη με προηγμένους αισθητήρες για την αναγνώριση προσώπου με το Windows Hello™.
Αυτές οι οθόνες είναι ιδανικές για αρχιτέκτονες και επαγγελματίες γραφίστες, επαγγελματίες στο χρηματοοικονομικό και μηχανικό κλάδο, και άλλους οργανισμούς και εταιρίες που απαιτούν υψηλής απόδοσης οθόνες για εργασία με ακρίβεια στη λεπτομέρεια και τα χρώματα.
Ενώ αυτές οι οθόνες Philips παρέχουν λύσεις για όλους τους επαγγελματίες, είναι επίσης αξιόπιστες για κάθε καθημερινή εργασία με τον υπολογιστή στο σπίτι, και ικανοποιούν όλα τα είδη των αναγκών και τον καθένα.
Η λεπτομέρεια, τα χρώματα και η υψηλή ανάλυση είναι οι λέξεις-κλειδιά για αυτές στις οθόνες. Η Philips 326P1H εξασφαλίζει εικόνες Quad HD 2560 x 1440 pixel καθιστώντας εύκολη την προβολή κάθε λεπτομέρειας, ενώ η Philips 329P1H προσφέρει ανάλυση UltraClear 4K UHD (3840 x 2160), εξασφαλίζοντας μία ρεαλιστική εμπειρία θέασης που ξεχωρίζει