Το καθημερινό μας βάσανο είναι η προετοιμασία για να είμαστε έτοιμες και περιποιημένες για το γραφείο η για την εργασία μας. Σε όλες αρέσει να είμαστε περιποιημένες, πολλές φορές όμως λόγο περιορισμένου χρόνου δεν τα καταφέρνουμε με αποτέλεσμα να χαλάει η διάθεση μας.

Να φροντίζετε πάντα τα άκρα σας. Τα περιποιημένα νύχια είναι βασική προϋπόθεση για να είστε έτοιμη καθημερινά για την δουλειά σας. Καθαρίστε από τις παρανυχίδες και τα πετσάκια και λιμάρετε στο επιθυμητό σχήμα. Ωραία νύχια δεν σημαίνει απαραίτητα βαμμένα αλλά καθαρά και περιποιημένα. Ένα περιποιημένο χέρι ανοίγει πάντα όλες τις πόρτες με άλλη άνεση. Σε περίπτωση που αποφασίσετε να τα βάψετε να ανανεώνετε το χρώμα τους και να μην τα αφήνετε ποτέ ξεφλουδισμένα και μισοβαμμενα.

Προσέξτε τα αξεσουάρ σας. Ένα ζευγάρι όμορφα σκουλαρίκια η και ένα κολιέ μπορούν να μεταμορφώσουν το πιο απλό ρούχο σε σικ. Μια μακό μπλούζα η ένα μαύρο φόρεμα μπορούν να μεταμορφωθούν στο λεπτό στο καλύτερο κομμάτι της ντουλάπας σας. Τολμήστε λοιπόν να επενδύσετε σε αξεσουάρ ακόμη και ένα μικρό τσαντάκι θα κάνει την διαφορά.

Βρείτε το χτένισμα που σας κολακεύει και υιοθετήστε το με απλές και εύκολες κινήσεις. Όμορφα και περιποιημένα μαλλιά δεν σημαίνει απαραίτητα να βγείτε από το κομμωτήριο. Ένα χτένισμα απλό και καθημερινό μπορεί να είναι μια χαλαρή αλογοουρά, μια ωραία στέκα στα μαλλιά, αστραφτερά τσιμπιδάκια, ένα απλό ίσιωμα με την πρέσα.

Δουλέψτε για λίγα λεπτά με το μακιγιάζ σας. Όλες καθημερινά όταν ξυπνάμε δεν θέλουμε να δούμε καν το πρόσωπο μας στον καθρέπτη. Είναι απλό όμως ένα καλό καθάρισμα, γαλάκτωμα, λίγη πούδρα μια μάσκαρα και ένα κραγιόν θα σας δώσουν το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Λαμπερή μάτια και φρεσκάδα.

Προτιμήστε για τα πρωινά στην δουλειά ένα σακάκι. Θα σας δώσει άλλο αέρα ακόμη και το τζιν παντελόνι σας και τα αθλητικά σας θα τα μεταμορφώσει σε ένα υπέροχο casual look.