Είναι πολύ πιθανό να ξαναδούμε τον Βασίλη Σπανούλη να φορά τη φανέλα της Εθνικής ομάδας. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Cosmote TV σε σχετική ερώτηση που του έγινε, παραδέχθηκε ότι τον ιντριγκάρει η ιδέα να βρεθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Όταν παίρνω μία απόφαση είναι πάντα συνειδητή. Με ιντριγκάρει να βρεθώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες για μένα, την χώρα μου και τα παιδιά μου. Τα παιδιά μου δεν με έχουν δει να παίζω με την Ελλάδα και θα ήθελα να με δουν. Παρά το γεγονός ότι δεν έζησα καλά στην Εθνική ομάδα, θέλω να τους δώσω το καλό παράδειγμα. Θα τα βάλω όλα κάτω και θα αποφασίσω μαζί με την οικογένειά μου. Αν το αποφασίσω θέλω να το πετύχω. Δεν μπορώ να μιλήσω για άλλα παιδιά αν δεν ξέρω τι θα κάνω εγώ. Αυτή την στιγμή δεν το σκέφτομαι, θα γίνει όταν έρθει η ώρα», ανέφερε και συνέχισε σχολιάζοντας τον παραλληλισμό του Αντετοκούνμπο για τον ίδιο ως «Κόμπε της Ευρώπης»…

«Ο Γιάννης πιστεύω με αποκάλεσε έτσι για θέμα νοοτροπίας και νικητή. Για αυτό το είπε. Στον κόσμο αρέσει να κάνει συγκρίσεις. Μας αρέσει να προβάλλουμε το αρνητικό. Για να πετύχεις πρέπει να είσαι πολύ σκληρός σωματικά και πνευματικά για αντέχεις να μπορείς να κάνεις αυτοκριτική και να κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέφτη», κατέληξε.