Ο γραμματέας της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής, Βασίλης Κεγκέρογλου, τόνισε ότι «οι εκλογές του ΚΙΝΑΛ θα γίνουν το πρώτο τρίμηνο του 2022».

Ο κ. Κεγκέρογλου, μιλώντας στον ρ/σ  «Θέμα 104,6», υπογράμμισε ότι η συζήτηση για τις εκλογές στο ΚΙΝΑΛ δεν είναι της παρούσης καθώς «βάσει καταστατικού τον Μάρτιο του 2018 έγινε το ιδρυτικό συνέδριο και προβλέπει κάθε 4 χρόνια τη διεξαγωγή του και τουλάχιστον έναν με δύο μήνες, την εκλογή. Άρα, είναι μια συζήτηση που αφορά το τέλος του ’21 και αρχές του ’22».

Παράλληλα, ο Βασίλης Κεγκέρογλου επισήμανε ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν, άλλες σοβαρότατες προτεραιότητες καθώς η κοινωνία αντιμετωπίζει σειρά προβλημάτων λόγω της πανδημίας. «Σήμερα πρέπει να ασχοληθούμε με το θέμα που πληγώνει την Ελλάδα και όλο τον κόσμο, είναι σοβαρό το ζήτημα της Υγείας, και πρέπει να είναι αυτό στο επίκεντρο των κομμάτων», σημείωσε.

Τέλος, ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ εξέφρασε τη δυσφορία του για τη μεγάλη καθυστέρηση με την οποία η κυβέρνηση αποφάσισε τη διατίμηση των τεστ. «Στεναχωρήθηκα με τον κ. Κοντοζαμάνη, διότι οκτώ μήνες λέγαμε για τα τεστ. Περισσότερα τεστ σημαίνει μεγαλύτερος έλεγχος της μεταδοτικότητας και καλύτερο αποτέλεσμα», σημείωσε και πρόσθεσε ότι «πρέπει να συνταγογραφηθεί ώστε να έχουν όλοι πρόσβαση σε αυτό».