H εντυπωσιακή φωταγώγηση του πάρκου και των κτιρίων του Κέντρου Πολιτισμού θα γίνει αύριο, Τρίτη, στις 19.00, και θα μεταδοθεί ζωντανά στην ιστοσελίδα του ΚΠΙΣΝ (www.snfcc.org), το κανάλι του στο YouTube και τη σελίδα του στο Facebook.
Τα γιορτινά φώτα ανάβουν και χαρίζουν τη λάμψη τους στα στολισμένα πλατάνια που καθρεφτίζονται στο Κανάλι, οι φωτεινές εγκαταστάσεις πλημμυρίζουν με φως το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, τα θεόρατα έλατα δεσπόζουν στην Αγορά, τα Σιντριβάνια συμμετέχουν κι αυτά στη γιορτή χορεύοντας χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Όλα συμπληρώνουν το παραμυθένιο σκηνικό που έχει πλέον αναδείξει το ΚΠΙΣΝ σε έναν από τους πιο αγαπημένους χριστουγεννιάτικους προορισμούς.
Οικοδεσπότης της εκδήλωσης θα είναι ο Φοίβος Δεληβοριάς που θα ερμηνεύσει αγαπημένα τραγούδια σε μια online συναυλία ειδικά σχεδιασμένη για το ΚΠΙΣΝ. Μαζί του το κουαρτέτο του (Σωτήρης Ντούβας, Κωστής Χριστοδούλου, Κώστας Παντέλης, Yoel Soto), η τραγουδίστρια Νεφέλη Φασούλη, οι κωμικοί Θανάσης Αλευράς και Βύρων Θεοδωρόπουλος και special guest o Vassilikos.