Το σούσι με τον Δημήτρη Καλλιτσάντση στο Nτουμπάι και η μεγάλη έρευνα της Τ.τ.Ε  
Έχουμε γράψει από την πρώτη στιγμή ότι οι Καλλιτσάντσηδες είναι «πολύ σκληροί για να πεθάνουν» και σε κάθε περίπτωση αυτό που συμβαίνει στον Ελλάκτορα δεν τους αξίζει επί τη βάσει της υπερπροσπάθειας που έκαναν να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα! Και προκύπτει στην πράξη ότι για να το πάρουν οι Ολλανδοί το μαγαζί θα πρέπει να βάλουν χοντρά το χέρι στην τσέπη. Η εκτίμηση της στήλης είναι ότι αργά ή γρήγορα οι Ολλανδοί θα το πάρουν το μαγαζί και έχουν ήδη συμφωνήσει με τον Χρ. Παναγιωτόπουλο να γίνει διευθύνων. Η κόντρα του, άλλωστε, με τον Σάκη στη Reds κρατάει πολλά χρόνια! Βεβαίως, εσχάτως στη μαρκίζα ανέβηκαν και οι Μπακοκαυμενάκηδες! Οι εργολάβοι – ιδιοκτήτες του Αστέρα Τρίπολης που κάνουν δουλειές στο Ντουμπάι, εφοπλιστικές λένε, και τρώγανε σούσι με τον Δημήτρη τον Καλλιτσάντση στο Nobu όπου τους έδινε καμία υπεργολαβία του Άκτορα. Δηλαδή εφοπλιστές – υπεργολάβοι του ομίλου Ελλάκτωρ. Για την ιστορία, πρώτη φορά που άκουσα επιχειρηματικά για τους Μπάκους και Καυμενάκηδες ήταν όταν γινόταν έρευνα της Τράπεζας της Ελλάδος για καταθέσεις 70.000 ευρώ σε λογαριασμό εξωθεσμικού ποδοσφαιρικού παράγοντα που ήλεγχε, σύμφωνα με τον αστικό μύθο, διαιτησίες και αρμόδια πειθαρχικά όργανα! (Σημείωση: ας μας προκαλέσουν οι Καυμενάκηδες…)!
-Η Εθνική και η τιμή της μετοχής
Με την αιφνιδιαστική συνδρομή της Εθνικής Τράπεζας συν την ανάγκη συμμάχων για τους Καλλιτσάντσηδες οι Μπακοκαυμενακηδες μπήκαν στο παιχνίδι. Που κακά τα ψέματα ως πρώτο στόχο έχει αν δεν εξέλθει συμφωνία με την Farallon, να ανεβεί η τιμή της μετοχής στο Χρηματιστήριο, οπότε και οι Ολλανδοί να… ματώσουν και οι Καλλιτσάντσηδες να κερδίσουν παρακάνω. Γιατί όπως εξελίσσεται η υπόθεση με βάση τα υπάρχοντα δεδομένα στο τέλος στους Καλλιτσάντσηδες θα μείνει ένα ποσόν 5-7 εκατομμυρίων! Λίγα! Και άδικο! Οπότε Σάκης και Δημήτρης όπως πάντα στη ζωή παίζουν σκληρά, τα ρέστα τους, με απώτερο σκοπό ή να κρατήσουν το μαγαζί ή να φύγουν με πιο πολλά από τα σημερινά ποσά!!!
– Κάτι από τον Άνεμο ίσως …
Θα μου πείτε και ο Καυμενάκης με τον Μπάκο γιατί μπερδεύονται; Άποψη της στήλης πως δεν ενδιαφέρονται πραγματικά για τον Ελλάκτορα. Απλώς μέσα από την εμπλοκή τους αποσκοπούν να αποσπάσουν το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος με το μικρότερο ρίσκο. Να πάρουν κάτι από τα ασημικά του Ελλάκτορα, δηλαδή! Κάτι από τον Άνεμο ίσως…
Συνεχίζεται…