Το ονειρεμένο ξεκίνημα του ΠΑΟΚ που προηγήθηκε 2-0 στο 13’, με γκολ των Βαρέλα και Τζόλη, δεν είχε συνέχεια. Το αντίθετο μάλιστα. Η Αϊντχόφεν με αντεπίθεση διαρκείας κατάφερε να μειώσει το σκορ πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο και «έπιασε στον ύπνο» τους Θεσσαλονικείς στο ξεκίνημα του δευτέρου όταν μέσα σε τρία λεπτά σκόραρε δύο φορές και πήρε το προβάδισμα με 3-2 που κατάφερε να το κρατήσει ως το τέλος.
Μεγάλη ευθύνη στην ανατροπή φέρει ο Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος άφησε τον Κρέσπο έρμαιο της δεξιάς πλευράς της ολλανδικής ομάδας. Ο προπονητής της Αϊντχόφεν αντιλήφθηκε την αδυναμία του Ισπανού, ο οποίος έπαιξε υπηρεσιακός αριστερός μπακ, «φόρτωσε» την πτέρυγα του και έκανε πάρτι!
Οι Ολλανδοί με τη νίκη τους αυτή πήραν το «πάνω χέρι» για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στον όμιλο και την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ο ΠΑΟΚ που αποδείχθηκε αυτοκαταστροφικός θα πρέπει να κάνει την υπέρβαση στα δύο ματς που ακολουθούν, αλλά και πάλι η υπόθεση πρόκριση δεν εξαρτάται μόνο από τα δικά του αποτελέσματα…
Γκολ: Βαρέλα (10’), Τζόλης (13’), Γκαπκό (21’), Μαντουέκε (50’), Μάλεν (53’).
Αϊντχόφεν (Σμιντ): Εμβογκό, Ντάμφρις, Τεζέ, Μποσάλι, Μαξ, Ροσάριο, Σανγκαρέ, Μαντουέκε (78’Μάουρο Ζούνιορ), Γκακπό, Ζάχαβι (71’Χέντριξ), Μαλέν (91’Λεντέσμα).
ΠΑΟΚ (Γκαρσία): Ζ.Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Κρέσπο (85’Βαγκέ). Ελ Καντουρί (85’Μπίσεσβαρ), Τσιγγάρας (69’Ντάγκλας Αουγκούστο), Σβαμπ, Α. Ζίβκοβιτς, Τσόλακ (69’Σφιντέρσκι), Τζόλης (58’Μουργκ).
 
Η βαθμολογία
1.Γρανάδα 10 (6-2)
2.Αϊντχόφεν 6 (7-9)
3.ΠΑΟΚ 5 (7-5)
4.Ομόνοια 1(3-7)
Η επόμενη αγωνιστική
Ομόνοια-ΠΑΟΚ (22:00)
Γρανάδα-Αϊντχόφεν (22:00)