Ομάδα χωρίς αρχή και τέλος η ΑΕΚ γνώρισε τον διασυρμό στο ΟΑΚΑ από τη Ζόρια! Συντριβή με 3-0 και το όνειρο της πρόκρισης έσβησε… Για να προκριθεί η ΑΕΚ χρειάζεται ένα θαύμα, αλλά με αυτή την εικόνα ούτε σε αυτό μπορεί να ελπίζει!
Η αποβολή του Σάκχοφ στο 49’ με δεύτερη κίτρινη σήμανε την κατάρρευση της Ένωσης που μέσα σε 15’ δέχθηκε δύο γκολ.
Μεγάλη ευθύνη για την εικόνα που παρουσίασαν οι κιτρινόμαυροι ανήκει και στον Μάσιμο Καρέρα. Ο Ιταλός κόουτς τα έκανε θάλασσα αφού τακτικά εμφάνισε μια ομάδα χωρίς προσανατολισμό. Η μπάλα συνεχώς στον… αέρα, γεμίσματα στην αντίπαλη περιοχή και αδυναμία να κατέβει η μπάλα με συνδυαστικό ποδόσφαιρο. Όταν παίζεις με αυτό τον τρόπο ούτε πίεση μπορείς να κάνεις στον αντίπαλο και φυσικά ούτε να δημιουργήσεις ευκαιρίες. Η Ζόρια είπε “ευχαριστώ” για το δώρο στην αντίπαλό της και πήρε μια σπουδαία νίκη.
Γκολ: Γκρόμοφ 62’, Καμπάεφ 75’, Γιουρτσένκο 86’
ΑΕΚ (Μ. Καρέρα, 3-5-2): Αθανασιάδης, Σβάρνας (83’ Βασιλαντωνόπουλος), Τσιγκρίνσκι, Νεντελτσεάρου, Μπακάκης (65’ Γαλανόπουλος), Σάκχοφ, Κρίστισιτς, Σιμόες (87’ Μαχαίρας), Ινσούα, Τάνκοβιτς (65’ Ανσαριφάρντ), Λιβάγια
Ζόρια (4-3-3): Σεφτσένκο, Φαβόροφ, Βερνιντούπ, Χάνα, Σίγκανικς, Κοσερτζίν (82’ Λούνοφ), Ιβανισένια, Γιουρτσένκο (87΄Πέροβιτς), Καμπάλεφ, Γκρόμοφ (87’ Αλαχάρ), Γκλάντκι (63’ Ναζαρίνα)