Κόντρα ανάμεσα στους Κλάτενμπεργκ και Σιδηρόπουλο ξέσπασε στη χθεσινή τηλεδιάσκεψη. Αιτία ήταν η φάση του δεύτερου γκολ του ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Ο αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, κάθε Δευτέρα συνηθίζει να κάνει τηλεδιάσκεψη με όλους τους διαιτητές και να συζητάνε για τις αμφισβητούμενες φάσεις της αγωνιστικής.
Ο  Άγγλος υποστήριξε και στο χθεσινό του βίντεο με την καθιερωμένη ανάλυση των επίμαχων φάσεων πως υπήρξε ξεκάθαρο επιθετικό φάουλ από τον Τσόλακ. Κάτι που δεν δέχεται όμως ο Σιδηρόπουλος που τόνισε στην τηλεδιάσκεψη πως «Για μένα δεν ήταν φάουλ».
Το συγκεκριμένο σημείο του διαλόγου:
Κλάτενμπεργκ: «Είναι ξεκάθαρο φάουλ. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να συζητήσω»
Σιδηρόπουλος: «Για μένα δεν ήταν φάουλ. Έτσι το είδα…»
Κλάτενμπεργκ: «Βullshit»
Σιδηρόπουλος: «Με ποια κριτήρια είναι φάουλ δηλαδή;»
To «επεισόδιο» πήρε τέλος βέβαια κάπου εκεί καθώς οι δύο άντρες δεν θέλησαν να δώσουν συνέχεια, ο εκνευρισμός όμως ήταν εμφανής, όπως και η αμηχανία των υπολοίπων. Το ερώτημα βέβαια εδώ είναι γιατί ο Σιδηρόπουλος δεν πήγε ο ίδιος να δει τη φάση στο VAR και να πάρει απόφαση; Μήπως γιατί δεν ήθελε να ρισκάρει και να εκτεθεί; Γιατί αν έβλεπε τη φάση που όλη η Ελλάδα είδε πως υπήρξε φάουλ, θα αποτελούσε ακόμη μεγαλύτερο σκάνδαλο αν έδειχνε τη σέντρα.