Δοκιμαστική “πρεμιέρα”στις ηλεκτρονικές αγορές έκανε η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης η οποία ανταποκρινόμενη στις αυξημένες ανάγκες των καταναλωτών για ηλεκτρονικές αγορές δημιούργησε το sklavenitis.gr για να ολοκληρώσει την δομή και την λειτουργία του κατά το α’ τρίμηνο του 2021.  Το eMarket  έχει δημιουργηθεί σύμφωνα με τις αξίες και το μοντέλο εμπορικής λειτουργίας και φιλοσοφίας της ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ.
Σύμφωνα με πληροφορίες από ανθρώπους της εταιρείας, στην δοκιμαστική αυτή περίοδο, θα καλύπτει αρχικά το μεγαλύτερο μέρος της Αττικής ενώ θα διαθέτει όλες τις Κατηγορίες ειδών ευρείας κατανάλωσης που υπάρχουν και στα φυσικά Καταστήματα.
Από τα “ηλεκτρονικά ράφια”, ωστόσο, θα λείπουν τα είδη bazaar (ένδυση, υπόδηση, είδη σπιτιού, εποχικά και ηλεκτρικά είδη, παιχνίδια, είδη βιβλιοχαρτοπωλείου κ.λπ.) τα οποία σύντομα θα ενταχθούν στις συλλογές του eMarket.
Σημειώνεται ότι το eMarket θα λειτουργεί όλες τις ημέρες της εβδομάδας, με δωρεάν παράδοση για αγορές άνω των 30 ευρώ, ενώ για αγορές κάτω από το ποσό αυτό, υπάρχει κόστος παράδοσης το οποίο υπολογίζεται σύμφωνα με τη χιλιομετρική απόσταση του σημείου παραλαβής που έχει επιλέξει ο Πελάτης.
Οι παραδόσεις θα γίνονται Δευτέρα έως Σάββατο, από τις 7 το πρωί έως τις 11 το βράδυ και η πληρωμή θα είναι εφικτή με όλους τους πιθανούς τρόπους που ισχύουν και στα φυσικά καταστήματα.
Η συνεργασία με το efood για την παραγγελία Online προϊόντων από την Σκλαβενίτης συνεχίζεται κανονικά σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ιωάννινα, Λάρισα, Βόλο και σύντομα και σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας.