Αυτός μάλιστα, ήταν ΠΑΟΚ! Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία έκανε εξαιρετικό και γεμάτο ουσία δεύτερο ημίχρονο, πέτυχε τέσσερα γκολ και διέλυσε την Αϊντχόφεν που έκανε το… λάθος να προηγηθεί στο πρώτο μισό του αγώνα με 4-1.
Στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο ο ΠΑΟΚ δεν πατούσε καλά στο γήπεδο. Οι Ολλανδοί επέβαλαν το παιχνίδι τους και κατάφεραν στο 21’ με πέναλτι του Ζάχαβι να πάρουν κεφάλι στο σκορ.
Το σκηνικό άλλαξε στο β’ ημίχρονο και σε αυτό έβαλε το «χεράκι του» ο Γκαρσία. Έκανε δύο αλλαγές μαζεμένες φρεσκάροντας την επιθετική γραμμή του ΠΑΟΚ με τους Μπίσεσβαρ και Τσόλακ να δίνουν τη θέση τους στους Τζόλη και Σφιντέρσκι. Το γκολ του Σβαμπ στο 47’ έφερε το ματς στα ίσα και άλλαξε την ψυχολογία. Ο Α. Ζίφκοβιτς (ήταν ο κορυφαίος του ματς) σκόραρε δύο φορές (56’ , 66’), ο Τζόλης άλλη μία (58’) και οι Θεσσαλονικείς στο 100 ευρωπαϊκό τους παιχνίδι πέτυχαν την 50η νίκη του και ίσως την πιο εντυπωσιακή απέναντι σε μια αρκετά καλή και δυνατή ομάδα που δεν επηρεάστηκε από τις απουσίες.
 
ΠΑΟΚ- PSV Αϊντχόφεν 4-1
Γκολ: 21’ Ζάχαβι (πεν), 47’ Σβαμπ, 56’ & 66’ Α. Ζίβκοβιτς, 58’ Τζόλης
Κίτρινες: 18’ Αουγκούστο
Κόκκινες: –
Γήπεδο: ΤΟΥΜΠΑΣ
Διαιτητής: Ντάνιελ Στεφάνσκι (Πολωνία)
Βοηθοί: Μάρτσιν Μπόνιεκ (Πολωνία) – Ντάβιντ Ίγκορ Γκόλις (Πολωνία)
Τέταρτος διαιτητής: Ντάμιεν Σίλβεστράκ
ΠΑΟΚ: Ζ. Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Κρέσπο, Γιαννούλης (71’ Λύρατζης), Σβαμπ, Αουγκούστο, Ελ Καντουρί (80’ Τσιγγάρας), Α. Ζίβκοβιτς (84’ Μουργκ), Μπίσεσβαρ (46’ Τσόλης), Τσόλακ (46’ Σφιντέρσκι).
PSV Αϊντχόφεν: Εμβογκό, Τεζέ, Σανγκαρέ (83’ Λεντέσμα), Μποσαλί, Μαχ, Τόμας (58’ Μαντουέκε), Ροζάριο, Γκέτσε (83’ Σαϊμπάρι), Ιχαταρέν (Μάουρο Ζούνιορ), Ζαχάβι, Μαλέν.